3000 e za kvadrat razsutega stanovanja v Ljubljani

Matej

Fizikalc
24. jul 2007
1.992
2
38
Ej v teli temi si pa natrosu kup podatkov s stevilkami za katere imas verodostojen vir, al si pa naredu vec razlicnih analiz da tkole suvereno operiras s tocnimi stevilkami npr st.nocitev 60-75, kje si tocno dobil ta podatek??

http://www.prenocisca-siska.si/index.php?id=prenocisca

In ti bi za 30 na starem trgu a?

Potem ce je letni davek 80, je nocitev po tvoji racunici dobrih 15 eur? A ti najdes samostojno kje si doma, pa zavezes si vezalke tud sam? Ostalih 30 ali 50dni, kako si do teh stevilk prsu? Kolk ma po tvojem izracunu ta hrvat za teh 30 dni? Jst se upraviceno sprasujem; a si ti uredu??

alpine

Fizikalc
22. feb 2012
2.564
21
38
Škofja Loka
Večina nima tok gnarja, ampak nekaj % ga ima oz. ga lahko pridobi. Torej kaj potem čivkate. Prodano bo za tolk kot je pripravljen dat kupec.

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Joj,dej nehite ze s temi bistroumnimi,da se proda za.toliko kot je pripravljen placati kupec....a to so vas na faxu naucil? Ne ga srt!?!

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Zdrava kmecka je za 10 faksov.
hysterical-1.gif

dejan_

Guru
23. maj 2012
2.456
2.176
113
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Kaj pa je narobe s tem stanovanjem, manj kot ima navlake notri manj imaš ti za rušiti in nositi ven.

Za tiste, ki vedo kaj gledajo popolnoma nič. Spraznjeno stanovanje - ni treba nič pospravljat, kot si že ugotovil - tole luknjo porihtaš v nulo v 3 tednih

P.S: Sem videl že slabša stanovanja, v katerih ljudje dejansko živijo.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Jaz sem moraj svojega 3 dni pospravljati (staro pohištvo, navlaka), da se je lahko začela prenova. Tale pa je idealen, samo pripelješ štemarco in že delaš, še tapet nima, ki bi te jebale še dodaten teden.

johannes

Tehnološki dinozaver/tabure selektor 1.snl
10. feb 2013
3.215
579
113
Citat:
Uporabnik Floki pravi:
Citat:
Uporabnik sumica pravi:
To stanovanje bo obnovljeno za 15.000 eur v nulo in prodano naprej kot "premium" stanovanje za 140.000 eur.

Ampak tisti, ki bo za 140 jurjov tole kupit mora pa res z denarjem razmetavat.

Večina Slovencev seveda pojma "razmetavanje" niti dobro ne razume. Za mnoge je razmetavanje recimo dopust, daljši od 7 ali 10 dni.
Za tiste, ki na dopust sploh lahko gredo....

Sem že večkrat napisal, da imamo recimo 10% bogatunov in vsaj 30% revežev.

Pod reveže štejem prazvzaprav tistih 50% gospodinjstev, ki nima prihranjeno niti 600 evrov. Mnogi odnjih so "ex" srednji sloj, kar je kronski dokaz, kaj nam je politika od osamosvojitve "naredila"...

Natanko tako, kot je nekdo dobro napisal na spletu:

Narod si je kriv sam, saj že 25 let voli eno in isto (lds=smc in sd) ter pričakuje spremembe, boljše življenje, drugačno politiko.
Tako pa ni nič drugega kot divje plenjenje, vmes vam malo pomahajo z janševo figuro, da vas zamotijo, oni pa dalje.

Nazadnje urejeno:

johannes

10. feb 2013
3.215
579
113
Citat:
Uporabnik Matej pravi:
Ej v teli temi si pa natrosu kup podatkov s stevilkami za katere imas verodostojen vir, al si pa naredu vec razlicnih analiz da tkole suvereno operiras s tocnimi stevilkami npr st.nocitev 60-75, kje si tocno dobil ta podatek??

http://www.prenocisca-siska.si/index.php?id=prenocisca

In ti bi za 30 na starem trgu a?
Potem ce je letni davek 80, je nocitev po tvoji racunici dobrih 15 eur? A ti najdes samostojno kje si doma, pa zavezes si vezalke tud sam? Ostalih 30 ali 50dni, kako si do teh stevilk prsu? Kolk ma po tvojem izracunu ta hrvat za teh 30 dni? Jst se upraviceno sprasujem; a si ti uredu??

Kaj pa ti poskakuješ v luft?

Podatki so plod vsaj 30-ih ur pogovorov z domačini, ki so ZAME edina prava informacija.
Državna statistika, kot vemo, laže, zavaja in bluzi.

In ko boš letno dol tri mesece in več, kot sem jaz, potem lahko ugovarjaš tem podatkim (oziroma domačinom, ki najbolj vedo), dokler pa si dol 1 teden (če sploh si), s kavča pač ne moreš verodostojno pisati o cenah/dohodkih z oddajanjem postelj/sob na hrvaških otokih!

Matej

Fizikalc
24. jul 2007
1.992
2
38
hahaha

Men ti delujes en star penzionist ki ga je povozil čas.

In to da nekdo danes nima denarja ni kriva nobena politika. Ce pa se vrnem nazaj na temo, podatke ki si jih natrosil navkljub 30urnem pogovoru z domacini so bulšit.

Gremo nazaj na ta flet v lj:

a ti je jasn da je glede na ponudbo to edino stanovanje ki se prodaja in da je to še vedno poceni?

Mas se enga 90m2 kjer je m2 4000 eur. To je pa tud to.

johannes

10. feb 2013
3.215
579
113
Citat:
Uporabnik Matej pravi:
hahaha pogost, vendar najbolj kretenski komentar!

Men ti delujes en star penzionist ki ga je povozil čas. Samo, da si ti v toku.

In to da nekdo danes nima denarja ni kriva nobena politika. Ce pa se vrnem nazaj na temo, podatke ki si jih natrosil navkljub 30urnem pogovoru z domacini so bulšit.

Gremo nazaj na ta flet v lj:

a ti je jasn da je glede na ponudbo to edino stanovanje ki se prodaja in da je to še vedno poceni? V Ljubljani se prodaja eno stanovanje?
bonk.gif

Mas se enga 90m2 kjer je m2 4000 eur. To je pa tud to.

Matej

Fizikalc
24. jul 2007
1.992
2
38
Sej zgleda ti beres samega sebe.

Govorim ti za stari trg.

pa hahaha ni komentar, s tem smehom ki je bil bolj krohot je bil v posmeh tebi in tvojim STROKOVNIM komentarjem o ceni doticne nepremicnine in vseh naštancanih neresničnih nepreverjenih stevilkah.

Tezko je priznat da nimas POJMA o nepremicninskem trgu in kaj pomeni imet stanovanje na tocno tej lokaciji in podobnih "promenadah".

johannes

10. feb 2013
3.215
579
113
Citat:
Uporabnik Matej pravi:
... in kaj pomeni imet stanovanje na tocno tej lokaciji in podobnih "promenadah".

Imam stanovanje na še malo boljši lokaciji.
evil.gif

Ravno zato aktivno spremljam vse, kar se v Lj. dogaja z nepremičninami. Spremljam aktivno, ne pa kot ti - s kavča...

Ker stanovanje za pravo ceno - prodajam. Ker imam dovolj lopovskega čefurskega župana in tisti miljon turistov tretje evropske klase, ki letno pridejo v Ljubljano delat selfije in spraševat, kje je najbljižji - Špar...

Se bom za stalno preselil nekam, kjer je mir. Da bom živel (precej verjetno) 10 let več...

Budale pa v center, da se šetajo in so opaženi med Figovcem in Aškerčevo...
Pridejo proti večeru iz Črnuč, Komende, Domžal, Trzina, celo Litije (ti z vlakom, ker nimajo za gorivo, imajo pa za pivo
evil.gif
) ...

Da so vsaj do dveh zjutraj "na sceni", da lahko nekaznovano pijani krulijo kot živina. V Domžalah bi dobili za tako obnašanje pred blokom ob dveh zjutraj po pički, v Celovcu pa 600evrov kazni, verjetno pa tudi 24-urno iztreznitev.

Nič človekovih pravic.press...

Še dobro, da obstajajo sodržavljani, ki iščejo "sceno" in "dinamiko" in želijo biti v "centru dogajanja". In so polni evriæev...

Priponke

• 2442440-wpid-wp-1412705790997.jpeg
    160,1 KB · Ogledi: 176
Nazadnje urejeno:

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.235
2.831
113
Lublana
Obišči stran
Citat:
Uporabnik johannes pravi:

Se bom za stalno preselil nekam, kjer je mir. Da bom živel (precej verjetno) 10 let več...

Ti ne boš nikoli imel mira, si en navaden zoprnež, ki mu gre očitno vse na živce. Vse te moti, stalno se pritožuješ... mah ne verjamem, da boš s selitvijo kaj dosegel, kaj šele, da bi si s tem podaljšal življenje. Kjerkoli boš te bo nekaj motilo zaradi česar se boš sekiral.

johannes

10. feb 2013
3.215
579
113
Ti že veš. Nisi zoprn, z vsem se strinjaš, spoštuješ "avtoritete", vse ti je prav, tudi, če ti serjejo na glavo. Od politikov, šefov, pa vse do sosedov in turistov. Prerokujem ti 107 let...

V Španiji pa, glej čuda, pošiljajo turiste domov. Go home! Ker jih IMAJO ZADOSTI. Poln kovček smeti, vpitja in minimalnega trošenja...
Ostanite doma! Tudi zato, ker so vse fotografije in filmi iz čisto vseh turističnih destinacij - že na spletu...

Turisti, vi ste teroristi - prijazna sporočila Špancev tujim turistom:

članek

Spodnja fotografija je last agencije Reuters:

Priponke

• 2442512-Reuters_Pictures-20160530080842-52461100_resize.jpeg
    99,9 KB · Ogledi: 155
Nazadnje urejeno:

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.235
2.831
113
Lublana
Obišči stran
Citat:
Ti že veš. Nisi zoprn, z vsem se strinjaš, spoštuješ "avtoritete", vse ti je prav, tudi, če ti serjejo na glavo. Od politikov, šefov, pa vse do sosedov in turistov. Prerokujem ti 107 let...

Mah, ja... ne strinjam se z vsem in res me kdaj kaj zmoti in razjezi ampak se hitro umirim, povem svoje mnenje in pozabim, dejansko me za vse boli q. če mi pa kaj res ni všeč to spremenim, če to ni možno se pa umaknem. Da bi pa zdaj o tem drugim tečnaril in celo novo temo na forumu načel o nečem kar me jezi...WTF!?!? Hahahaha! Dej nehi no...hahahahhaaa ni vredno. Se raje zabavam, včasih tudi s sodelovanjem v takih temah po forumih
wink-1.gif

107let? Mogoče pa res, stari oče je prišel do 100let, oče bo kmalu 73 in mu gre kar dobro, tko da...
cool-1.gif

Citat:

V Španiji pa, glej čuda, pošiljajo turiste domov. Go home! Ker jih IMAJO ZADOSTI. Poln kovček smeti, vpitja in minimalnega trošenja...
Ostanite doma! Tudi zato, ker so vse fotografije in filmi iz čisto vseh turističnih destinacij - že na spletu...

Turisti, vi ste teroristi - prijazna sporočila Špancev tujim turistom:

Teli Španski grafiti me še najbolj spominjajo na Rogovce in podobne "aktiviste".

johannes

10. feb 2013
3.215
579
113
Citat:
Uporabnik sixpower pravi:

Teli Španski grafiti me še najbolj spominjajo na Rogovce in podobne "aktiviste".

Ni pomembno, na koga grafit spominja. Avtorji pa zagotovo niso isti...
Grafit vsekakor izraža razpoloženje (najbrž ne majhnega) dela španskih prebivalcev.

Debata naj bi tekla o tem, ali je šla zadeva res tako daleč, da imajo končno tudi avtohtoni prebivalci dovolj pijanih vandrovcev, ki mislijo, da morajo pogledati v vsak kotiček, v vsako dnevno sobo. In spalnico. V vsako rupo. Vse obhoditi. Vse markirati, "poscati" in onečediti s svojim obiskom

Ne pa, da mantramo o logotipu črk in sprayu...

Končno gre, tako smo brali, že vsak pigzigmer na Mont Everest. Podobno, kot Slovenčki na Triglav.
Nest ***** na vrh, pa tud' če me strela zadene...

Ni slučajno, da jih nekaj vsako leto dejansko zadene strela. Očitno ima tudi narava dovolj turističnega terorizma!

Otroci pa nedvomno hvaležni. Je očka bogec poklical k sebi...
evil.gif

Nazadnje urejeno:

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Ko vidim, da glih pizdis po netu..- a te zanima mogoce cudezna voda, ki izvira nekje v mojem okolisu?
Slovi kot moska voda, torej zvisuje potenco (100%) in obenem pomirja zivcke..ker imas take tezave, te vabim na pokusnjo, obenem pa tudi tvojim frendom povej za to..
smile-1.gif