Seveda, še leta 1960 smo imeli enak BDP, po tem je šlo samo navzdol, da pa smo tam kjer smo se zahvali diktatorju brozu in nesposobni LDS falangi z Drnovškom na čelu, komunistek Janša je prislonil le piskrček!
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Daj ne fantaziraj. Napredek Avstrije se je zgodil že stoletja prej. Mi smo bili provinca delno celo pod ogrsko, kar je še bolj zaviralo razvoj.
Na nekem nivoju sta bila edino gorenjska in slovensko priobalje ter še par večjih mest. Vse ostalo je bilo zanemarjeno in zapostavljeno.
Provinca je komaj v socializmu dobila priložnost in možnost. To je dejstvo.
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Če prav razumem, je za 8. 2. napovedan protest, organiziran prek fb in podobno. Ve se za datum in prostor.
Prvic pa je, da je ta shod tudi uradno prijavljen. Prijavil ga je Šturm in Co.
Tako da Gorenak ne bo imel problema izstavit racuna ce pride do pizdarije. Ce se ne motim ga je vedno motilo samo to.
Naj se protestniki pomesajo med ovce, da nihce ne bo vedel kolk je katerih in naj izkoristijo dodatno maso. Protesti so pa koncno legitimni.
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Daj ne fantaziraj. Napredek Avstrije se je zgodil že stoletja prej. Mi smo bili provinca delno celo pod ogrsko, kar je še bolj zaviralo razvoj.
Na nekem nivoju sta bila edino gorenjska in slovensko priobalje ter še par večjih mest. Vse ostalo je bilo zanemarjeno in zapostavljeno.
Jaz ne bi provociral. Samo red imam rad, zato bi se postavil s transparentom čim bližje uradno prijavitelja tega protesta.Citat:
Uporabnik dsf pravi:
Citat:
Če prav razumem, je za 8. 2. napovedan protest, organiziran prek fb in podobno. Ve se za datum in prostor.
Prvic pa je, da je ta shod tudi uradno prijavljen. Prijavil ga je Šturm in Co.
Tako da Gorenak ne bo imel problema izstavit racuna ce pride do pizdarije. Ce se ne motim ga je vedno motilo samo to.
Naj se protestniki pomesajo med ovce, da nihce ne bo vedel kolk je katerih in naj izkoristijo dodatno maso. Protesti so pa koncno legitimni.
Pa bi ti upal it provocirat med SDS-ovce. Kaj pa če mene srečaš ?Bule serijsko
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Pa si že slišal da smo bili Kranjci pred letom 18 bolj razviti kot Korošci ? Ne seveda ne.... Čefurji ste pa malo prej bili še gradbeni materjal za čelekulo....
Mi smo pamet dobili že ob rojstvu.Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Pridite, mogoče se vas Bog usmili in vam da pamet, ah seveda ne, pri vas je obupal.
Citat:
Mi smo pamet dobili že ob rojstvu.Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Pridite, mogoče se vas Bog usmili in vam da pamet, ah seveda ne, pri vas je obupal.
Ti pa kar moli zanjo še naprej. (uf, kakšen oksimoron mi je ratal)