3. vseslovenska vstaja in shod Zbora za republiko

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.711
6.109
113
blizu močvirne prestolnice
Seveda, še leta 1960 smo imeli enak BDP, po tem je šlo samo navzdol, da pa smo tam kjer smo se zahvali diktatorju brozu in nesposobni LDS falangi z Drnovškom na čelu, komunistek Janša je prislonil le piskrček!

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.344
2.387
113
Pomurje
Daj ne fantaziraj. Napredek Avstrije se je zgodil že stoletja prej. Mi smo bili provinca delno celo pod ogrsko, kar je še bolj zaviralo razvoj.

Na nekem nivoju sta bila edino gorenjska in slovensko priobalje ter še par večjih mest. Vse ostalo je bilo zanemarjeno in zapostavljeno.

Provinca je komaj v socializmu dobila priložnost in možnost. To je dejstvo.

2CV

Pripravnik
16. avg 2012
505
12
18
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Daj ne fantaziraj. Napredek Avstrije se je zgodil že stoletja prej. Mi smo bili provinca delno celo pod ogrsko, kar je še bolj zaviralo razvoj.

Na nekem nivoju sta bila edino gorenjska in slovensko priobalje ter še par večjih mest. Vse ostalo je bilo zanemarjeno in zapostavljeno.

467716-post_slo.gif

Konec

Guru
Izključen uporabnik
22. avg 2007
1.924
753
113
GO rica
Razvita gor ali dol prej ali slej....
Dejstvo je da smo ob osamosvojitvi imeli ogromno tovarn,delavstvo je delalo,vse se je pocasi 40-50 let gradilo spravljalo skupaj ,vse je nekako teklo...
V samo 20 letih smo sposobni slovenci vse to zjebali -pokradli -unicili, ostalo ni prakticno nic, se kar smo v teh letih zgradili.avtoceste,onkoligija...se je izkazalo za mafijsko razbojniske posle.
Sedaj smo ze pri mitingih resnice,oblast zapira protestnike,nam laze v obraz brez kancka slabe vesti.....
Primerjanje tega razpadajocega skropucala z Avstrijo je otrocarija.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
ksz....

sploh ne vem kaj se razburjate, eni in drugi omejenci si bodo med seboj nagajali... dol mi visi

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Če bo po pravilih jih bodo na daleč ločili med sabo, drugače pa seveda tiste, ki so shod prijavili. Saj v nemčiji tud policija neonaciste ščiti, ko prijavijo shod, čeprav bi jih verjetno marsikateri sam rad po kepi.

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Če prav razumem, je za 8. 2. napovedan protest, organiziran prek fb in podobno. Ve se za datum in prostor.
Prvic pa je, da je ta shod tudi uradno prijavljen. Prijavil ga je Šturm in Co.
smile-1.gif

Tako da Gorenak ne bo imel problema izstavit racuna ce pride do pizdarije. Ce se ne motim ga je vedno motilo samo to.

Naj se protestniki pomesajo med ovce, da nihce ne bo vedel kolk je katerih in naj izkoristijo dodatno maso. Protesti so pa koncno legitimni.

Pa bi ti upal it provocirat med SDS-ovce. Kaj pa če mene srečaš ?Bule serijsko
hysterical-1.gif

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:

Pa si že slišal da smo bili Kranjci pred letom 18 bolj razviti kot Korošci ? Ne seveda ne.... Čefurji ste pa malo prej bili še gradbeni materjal za čelekulo....

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Če prav razumem, je za 8. 2. napovedan protest, organiziran prek fb in podobno. Ve se za datum in prostor.
Prvic pa je, da je ta shod tudi uradno prijavljen. Prijavil ga je Šturm in Co.
smile-1.gif

Tako da Gorenak ne bo imel problema izstavit racuna ce pride do pizdarije. Ce se ne motim ga je vedno motilo samo to.

Naj se protestniki pomesajo med ovce, da nihce ne bo vedel kolk je katerih in naj izkoristijo dodatno maso. Protesti so pa koncno legitimni.

Pa bi ti upal it provocirat med SDS-ovce. Kaj pa če mene srečaš ?Bule serijsko
hysterical-1.gif
Jaz ne bi provociral. Samo red imam rad, zato bi se postavil s transparentom čim bližje uradno prijavitelja tega protesta.
Nič se ne bat.
Nisem nasilen, sploh pa se ne bom spravil nad manjše. Tak da ti kar pridi.

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Zna se nardit da res pridem...provokarorjev pa ne maram, pa običajno se bolj pri strani držim
cool-1.gif

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.344
2.387
113
Pomurje
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:

Pa si že slišal da smo bili Kranjci pred letom 18 bolj razviti kot Korošci ? Ne seveda ne.... Čefurji ste pa malo prej bili še gradbeni materjal za čelekulo....

si ti prebral to, na kar si odgovoril?

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Kaj pa če jaz za 15. avgust uradno prijavim shod ateistov pred cerkvijo na Brezjah?

Baje to ne bi bila provokacija.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.711
6.109
113
blizu močvirne prestolnice
Ti bom jaz odgovoril, v bližini Ljubljane še leta 2000 niso imeli vodovoda, toliko o tem koliko so levaki vlagali, pa nisem tam doma.

Nazadnje urejeno:

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Seveda ker Kranjska ni samo Gorenjska in nismo bili samo primerljivo razviti ampak BOLJ razviti kot KOROŠKA....Boš sedaj razumel ?
Ali bo potrebno narisat ?

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Pridite, mogoče se vas Bog usmili in vam da pamet, ah seveda ne, pri vas je obupal.
Mi smo pamet dobili že ob rojstvu.

Ti pa kar moli zanjo še naprej. (uf, kakšen oksimoron mi je ratal)