3. vseslovenska vstaja in shod Zbora za republiko

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik spanspan pravi:
več "kulturnih in mirnih" zborovalcev za janeza, je verbalno napadlo novinarke sveta in 24ur

pa jih je bilo potrebno pridržati kot kasneje zvečer nasilne 'vstajnike'?

V glavnm zobr za republiko je vzel pozornost s kao vstaje...čista desetka...slovenske zastave, mirno zborovanje...zvečer pa nasilje, nekakšna komunistična in jugo ikonografija...
hysterical-1.gif

erikson

Guru
25. avg 2007
22.246
6.085
113
695260.jpg

Pregovor pravi, da je za luknjo v ladji in njeno potopitev dovolj en pijan mornar, za izgradnjo ladje in njeno upravljanje pa je potrebno na stotine pridnih rok in veliko znanja.

zmaga.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
več "kulturnih in mirnih" zborovalcev za janeza, je verbalno napadlo novinarke sveta in 24ur

V glavnm zobr za republiko je vzel pozornost s kao vstaje...čista desetka...slovenske zastave, mirno zborovanje...zvečer pa nasilje, nekakšna komunistična in jugo ikonografija...
hysterical-1.gif

stieber@ si ti pomagal iVanu pisati govor, ker je omenjal Čebine
smile-1.gif

Nadalje je butnil, da se Slovenija ni začela leta 91 in končala v Murglah.

Po moje je ded v zadnji fazi...

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Levih lolekov je več kot desnih lolekov?
A si sposobn dojet, da obstajajo tudi loleki, ki niso ne levi in ne desni,.....boš kdaj uspel razumet?,.....
priden.gif

....v Sloveniji obstajajo samo gostitelji in paraziti in zaboli mene, kere farbe je podgana, ki mi špajzo ropa,-pravijo sicer, da bi naj bila rjava kužnejša od črne, ampak o tem bom razpravljal, ko se obeh znebim, trenutno jih sovražim in preziram vse enako, ne glede na barvo.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
695260.jpg
Takole pred sliko v trans padali, pa še v Titovih cajtih nismo
shocked-1.gif
...ne rečem da ni blo, ko se je v živo pojavil, ampak tole je pa že srhljivo podobno S.Koreji.

I

Izbrisan uporabnik #488

Še vedno me zanima kdo je plačal včerajšnjo mašo, saj ima Zbor za Republiko blokirana računa.

In ti bi potem reševali gospodarstvo, podobno kot ultra zadolžena SDS.

Čimprej jih moramo odstraniti od korita.

Car

POSTman
4. avg 2007
8.485
1.587
113
55
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:

hysterical-1.gif
A mi lahko razložiš, kje si našel nasilne "vstajnike"?
Kolikor sem jaz slišal, se je par pijanih mulcev nekaj vsajalo, pa so jih ostali izolirali in prepustili v obdelavo policiji!

erikson

Guru
25. avg 2007
22.246
6.085
113
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Takole pred sliko v trans padali, pa še v Titovih cajtih nismo
shocked-1.gif
...ne rečem da ni blo, ko se je v živo pojavil, ampak tole je pa že srhljivo podobno S.Koreji.
Ali pa 1984.

1984-470-75.jpg

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:

"21. junija leta 1988 se je na Kongresnem trgu zbralo 25 tisoč ljudi, ki jih je varovalo pet miličnikov, in je vse bilo mirno. Protestirali so zoper režim, zoper Jugoslavijo in za 'četverico" - Janšo, Borštnerja, Tasiæa in Zavrla," se spominja Čelik.

Ivanček ne bo nikoli več zbral takšne množice, vedno manj jih bo, pač zakoni narave.

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Tole se je prevec obrnil vse proti Janši, medtem ko se ostali koritniki pocasi kao umikajo in kujejo nacrte za njihov pohod na prestol. VSI, ki so bli do zdej v Parlamentu, bi mogl it, VSI!

I

Izbrisan uporabnik #488

Vse nas to doleti, nič bat, res pa je da so potem destinacije različne
smile-1.gif

To, kar smo včeraj videli na ZZR, je žalitev naroda in ljudi, zmerjanje s fašisti, primerjave s holokavstom, to so nore zadeve.

Bedak, ki je to izrekel pa še kar zastopa našo državo in jo vodi.

Pa kaj ni kot na dlani, da gaje treba sneti pri takšnih izjavah?

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.711
6.108
113
blizu močvirne prestolnice
Žalostni sta dve stvari, ena je nespoštovanje inštitucij JJ, drugo pa je bilo v tem, da so imeli vsestajniki tuje zastave, peli tuje pesmi...se pravi ne spoštujejo Slovenije.

I

Izbrisan uporabnik #488

32@ ti svojo teorijo gradiš na nekem osamljenem primeru, ker sploh ne razumeš poante tiste rdeče zastave.

Gaston

skeptik
19. jul 2007
890
2
18
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Žalostni sta dve stvari, ena je nespoštovanje inštitucij JJ, drugo pa je bilo v tem, da so imeli vsestajniki tuje zastave, peli tuje pesmi...se pravi ne spoštujejo Slovenije.

A ti spoštuješ svoj PC, avto?

Država je institucija, ki naj bi mi služila in mi bila v pomoč. Če hočeš, država je orodje, ki da (drago) plačujem.

Ne pa malik, ki bi ga slavil in se mu klanjal, izražal "spoštovanje".
A ti vsak večer zmioliš eno k bogu in drugo k državi?