3. vseslovenska vstaja in shod Zbora za republiko

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.711
6.108
113
blizu močvirne prestolnice
Vidim da tudi tu prevladujejo starejši, pa še brez Slovenskih zastav, toliko o narodni zavesti. Prav tako ne zastopim mladih, ko nastopajo s takimi transparenti : Na Kongresni trg je prisla skupina mladih s transparenti na katerih pise: "Za demokraticni socializem",
Smrkovci nimajo pojma, ker imajo polne riti potem pa o socializmu govorijo, da bi vsaj o SOCIAL DEMOKRACIJI, to imajo v Skandinaviji in Avstriji!

Nazadnje urejeno:

Gaston

skeptik
19. jul 2007
890
2
18
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
Evo da ne bomo nabijal na pamet; Razultati za zadnjih 5 let
iVan 13159 x
zahec 72x
lsd 258x
klerojanševik 243x
klerojanševiki 89x
pingvin/pingvini 1075/24x
previrant 113x izumitelj ynos 10.1 12 ob 8.24
komunajzarji 186x
levaki 572x

A lahko iz te analize izločiš kakšnega posameznika?
Po mojem mnanju namreč Šnecer ne bi smel biti zajet v štetje.

Kot prvo itak non-stop ponavlja eno in isto debilno mantro, v 100 postih uporabi 150 iVanov, pove pa novega toliko, da bi vse skupaj lahko spravil v 5 zapisov.

Poleg tega pa je po mojem prepričanju Šnecer lahko le dvoje:
A) rahlo do pretežno omejen,
ali pa
B) podtaknjen s strani zagovornikov Janeza Janše

Ne glede na to, katera od zgornjih opcij je resnična, pa drži dejstvo, da s svojim nabijanjem dela neizmerno uslugo idejam in argumentom tistih, katerim kao nasprotuje.

I

Izbrisan uporabnik #488

Na ta način smo na alterju ugotovili, kdo so skrajneži.

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
Evo da ne bomo nabijal na pamet;

""odločno je treba nastopiti proti levemu fašizmu" "

Levi fašizem?

LEVI FAŠIZEM?

O fak...

hysterical-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

iVan je nevaren, saj govori takšne zadeve na položaju oz. funkciji predsednika Vlade, to pa je sramotno in šokantno.

Še noben predsednik Vlade se ni tako nemarno obnašal do ljudi.

hgard

Guru
22. jul 2007
4.079
568
113
24ur pravi, da je na Kongresnem trgu nekaj 100 ljudi. Nekam malo glede na to kako se je Janša trudil, da bi jih prišlo čim več.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Zaradi takih izjav, bi morali tipa zapreti. Bomo videli, če bo imel Pahor kako pripombo. Bojim se, da bomo zaman čakali.

stop

Majstr
5. sep 2007
3.203
397
83
Las Vegas
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
Evo da ne bomo nabijal na pamet;

""odločno je treba nastopiti proti levemu fašizmu" "

Levi fašizem?

LEVI FAŠIZEM?

O fak...

hysterical-1.gif

Vesna Vuk Godina, Boris Vezjak , Svetlana Makaroviæ, Spomenka Dikliæ.... samo nekaj imen... sami fašisti jaz bi dodal še pridevnik južnjaški

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Važno je, da si ti čistokrvni slovenski tepec.

Citat:
Transparent: Končal sem 6. razredov osnovne šole. Diplomo sem kupil, magisterij ponaredil. Izpolnjujem vse pogoje za poslanca SDS. Sem zvseti član SDS. Me lahko postaviš v kak nadzorni svet ali za direktorja?! Hvala za službo, moj ljubljeni Janša!

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik hgard pravi:
24ur pravi, da je na Kongresnem trgu nekaj 100 ljudi. Nekam malo glede na to kako se je Janša trudil, da bi jih prišlo čim več.

Delo pa sporoča, da je policija objavila, da je bilo ob 16h 10.000 ljudi.

Na drugi strani pa 24ur na veliko poroča podatek organizatorjev, da je na Janšev shod prišlo 12.000 ljudi (je pa res, da so posneli iz helikopterja kjer se vidi, da je bilo ljudi okoli 1000).

hgard

Guru
22. jul 2007
4.079
568
113
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Delo pa sporoča, da je policija objavila, da je bilo ob 16h 10.000 ljudi.

Na drugi strani pa 24ur na veliko poroča podatek organizatorjev, da je na Janšev shod prišlo 12.000 ljudi (je pa res, da so posneli iz helikopterja kjer se vidi, da je bilo ljudi okoli 1000).

S twitterja
smile-1.gif

Citat:
Podatki @policija_si - vstajniki - 10.000, zzr - 9.000. Zmaga torej za Bosance iz Stožic.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Sem videl zdaj podatek ja, da je policija rekla, da je na shod prišlo 9.000 ljudi.

Je pa 24ur že objavil zračni posnetek vstaje in če je bilo na Janševem pikniku 9.000 ljudi, jih je sedaj na vstaji 50.000
tongue-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.409
3.801
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Zaradi takih izjav, bi morali tipa zapreti. Bomo videli, če bo imel Pahor kako pripombo. Bojim se, da bomo zaman čakali.

Točno to sem sam pomislil. Kajti trudi se sporočiti politikom, da je potrebno biti spoštljiv do vseh slovencev in spravljiv. Izraz v stilu levi fašisti, pa bi pričakoval mogoče od Jeličiča v njegovih najslabših časih, ne pa od predsednika vlade. Sramota.

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik stop pravi:
Vesna Vuk Godina, Boris Vezjak , Svetlana Makaroviæ, Spomenka Dikliæ.... samo nekaj imen... sami fašisti jaz bi dodal še pridevnik južnjaški

Lol.

Daj še kaj debilnega napiši, da bo bolj očitno, da si nerazgledan bučman, ki mu niso jasni osnovni pomeni besed s katerimi hoče operirati.
smile-1.gif

stop

Majstr
5. sep 2007
3.203
397
83
Las Vegas
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Citat:
Uporabnik stop pravi:

Lol.

Daj še kaj debilnega napiši, da bo bolj očitno, da si nerazgledan bučman, ki mu niso jasni osnovni pomeni besed s katerimi hoče operirati.
smile-1.gif

Ok Vesna Vuk Godina, Boris Vezjak , Svetlana Makaroviæ, Spomenka Dikliæ ni snopček južnjaških fašistov na državnih jaslih.

A si Vezjaka bral pa misliš da si požrl vso pamet sveta. Revček
hysterical-1.gif

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
Citat:
Uporabnik Fastly pravi:
uf-1.gif

Konec je, vsekupaj je brezveze. Danes nas bodo itak spet pretepal policisti za brezveze. Četudi maš video boš kriv. Demokracija.
crazy1.gif

Ni bilo izgredov? Ni bilo pokola?
Razočarani?

Nič hudega, saj še prihaja drug polčas (se že dogaja, ko to pišem). Bo še vse nadoknadeno.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
ksz

Pravkar javili. Trg republike poka po šivih. Prišlo je najmanj 20.000 ljudi. Sami levi fašisti. Ta desni fašisti: "Požrite se!!!"