3. vseslovenska vstaja in shod Zbora za republiko

nacek

Guru
13. okt 2012
2.932
571
113
Mogoče bi bilo ob tej priložnosti dobro spomniti, da je Janša ukazal napasti vojašnico, v kateri je vojaški rok služilo tudi več kot 100 Slovenskih otrok. Toliko v razmislek vsem, ki še niste skužili tega psihopata.

..in s tem sprožiti povračilno akcijo, ki bi lahko razrušila velik del Slovenije.

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.216
2.817
113
Lublana
Obišči stran
Citat:
Uporabnik tis pravi:

Če govorimo o pravni državi, če se protestniki derejo, da se zavzemajo za pravno državo ... potem naj se tudi držijo zakonov.

Hoj! Pravne države še ni!! Torej tudi protestov ni potrebno prijaviti dokler nič drugega ne štima!! Ko slovenija postane pravna in urejena države bomo pa tudi proteste prijavljali, če bo to sploh potrebno.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
KSZ

Vsi, ki boste šli na proteste, pazite na Sebastjana Erlaha.
Zihr bo polno oborožen ...

turbox

Pripravnik
29. dec 2011
529
0
16

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Zakaj bi sploh prijavljal proteste?
confused-1.gif

V ustavi RS lepo piše, da je oblast v rokah ljudstva. In da ima ljudstvo možnost neposrednega odločanja.
Se pravi, če so volitve kao izraz volje ljudstva (čeprav neposredno niso), je tudi izražanje nezadovoljstva nad izvoljenimi (ali tudi neizvoljenimi, a prek političnih list izvoljenih) izraz volje ljudstva. Kje piše, da se lahko voli prasce samo na 4 leta? In da se tem prascem ne more podeliti nezaupnice direkt na cesti?

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
confused-1.gif

V ustavi RS lepo piše, da je oblast v rokah ljudstva. In da ima ljudstvo možnost neposrednega odločanja.
Se pravi, če so volitve kao izraz volje ljudstva (čeprav neposredno niso), je tudi izražanje nezadovoljstva nad izvoljenimi (ali tudi neizvoljenimi, a prek političnih list izvoljenih) izraz volje ljudstva. Kje piše, da se lahko voli prasce samo na 4 leta? In da se tem prascem ne more podeliti nezaupnice direkt na cesti?

V ustavi tudi nič ne piše o plačevanju davkov. To pomeni, da mi jih ni treba plačevati?

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Čisto vsi Abrahamovi prispevki v tej temi mi delujejo kot grožnja.
Sicer ne vem, kaj delajo moderatorji a jaz imam občutek, da ta tip ni čisto gladek...

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik tis pravi:
Čisto vsi Abrahamovi prispevki v tej temi mi delujejo kot grožnja.
Sicer ne vem, kaj delajo moderatorji a jaz imam občutek, da ta tip ni čisto gladek...
Lej, delujem po principu tvojega liderja, Janšeta.
In tudi meni on v svojih postopkih in prispevkih v medijih ne deluje čisto gladek.
grin1.gif

Imam nasvet: pritoži se na upravo tramvajkomande.
hysterical-1.gif

Sijan

Fizikalc
3. sep 2007
2.265
0
36
Shod ni prijavljen z razlogom, kaj pa pocnejo jansisti?
In na to se zgovarjat je res podlo in pristransko.

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
S kakšnim razlogom? Ker organizatorji nimaji jajc?

Bom oropal zlatarno in dejal, da sem to naredil z razlogom in, da je opravičljivo.

@Abraham... JJ je zelo daleč od mojega liderja. Prav čakal sem, kdaj bo kak pacient to dejal. In tudi meni gredo dejanja JJ po poročilu KPK na živce. Mislim, da reagira nespametno in, da bi moral odstopiti. A to ne pomeni, da lahko neki drugi pacienti, ki ne delujejo skladno z zakonom, neki skupini omejujejo delovanje v skladu z zakonom.

Verjamem pa, da ti takega razmišljanja nisi sposoben doumeti, saj drugega kot binarni sistem v smislu moji-tvoji, očitno ne moreš procesirati.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.022
1.235
113
42
Ti si pacient če si ti zdi normalno da ima zbor za republiko an isti dan protest kot je napovedana 3. vstaja. Da ne govorim o tem da bodo protestirali proti komunistom. A nismo v 21 stoletju?

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Hehe, jaz sem še iz dobe analognih sistemov, tko, da so zame vse vmesne opcije možne in se ti v svoijih "ugotovitvah" motiš (no, ne prvič...
smirk-1.gif
)

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Kako pa veš proti komu bodo protestirali? Kje piše, da gre za protest?
Kar sem jaz videl je vabilo za Javni shod z bogatim kulturnim programom.

Kar je pa cuvar.si dodal zraven je pa realno njegov problem, saj gre znotraj njegovega prispevka za resne obtožbe in upam, da bo kdo ukrepal. Saj širi neupravičen strah in spodbuja nestrpnost.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.022
1.235
113
42
Neupravičen? Šur de.

JJ sam čaka da bo spet pizdarija da si ga bo lahko doma na roke metal ko bo poročila gledal.

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Citat:
Uporabnik tis pravi:
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
confused-1.gif

V ustavi tudi nič ne piše o plačevanju davkov. To pomeni, da mi jih ni treba plačevati?

Najboljse ce se proteste prijavi, pa da se zasabo pospravi in pomete. In naslednjih 50 let drzijo vrtnice kot simbol upora.

Pa kje zivite eni....
bonk.gif

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Hehe, jaz sem še iz dobe analognih sistemov, tko, da so zame vse vmesne opcije možne in se ti v svoijih "ugotovitvah" motiš (no, ne prvič...
smirk-1.gif
)

Očitno ne, saj si me (ne le enkrat) opredelil za Janšista pa čeprav ga ne podpiram.

Podpriam pa svobodne odločitve in sem proti temu, da se vnaprej in kar naprej legitimira eno opcijo in kriminalizira drugo. Čeprav je prva daleč od legitimne in druga tudi ni v celoti kriminalna. OBE STA ENAKI. Razumeš?

Zato me ne boš našel ne na eni ne na drugi strani - a vseeno jima ustava zagotavlja enake pravice in zakoni jima nalagajo enake dolžnosti. In tu se eni sklicujejo le na ustavo, drugi se pa držijo tudi zakonov
wink-1.gif
.

Sem pa zelo daleč od nestrpnosti kot jo priznavaš, sprejemaš in izražaš ti, ki v prvi osebi množine govoriš o meni nedopustnih stvareh.