3. tablica

dobovsek

Fizikalc
27. nov 2008
1.121
1
36
Zdravo!

Mi lahko kdo pove...
3. tablice ne morem dobiti, ker teta na AMZSju pravi, da imam še stare z črno črto, nove pa imajo zeleno.

Lahko pa naročim 3 nove. Nisem je pa razumel..je mislila enako oznako ali popolnoma nove z drugo oznako?

sprasujem se.gif

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
popolnoma nove z drugo oznako boš dobil. drugače ne gre. ker so to zdaj pač EU tablice, z modrim pasom na levi SLO. pa registracija bo malo višja za plačat.

tesfalar

Fizikalc
1. nov 2008
1.133
96
48
Oboje je možno;
- takoj vzameš 3 tablice z novo oznako, ali
- naročiš tri nove tablice z enako oznako kot imaš stari dve, počakaš teden ali dva, vrneš stari dve vzameš nove tri.

Cena je v obeh primerih tu-tu. Edino v primeru dva ni treba nove prometne, pa še reg. oznake na zavarovalni polici štimajo (kar ni neka stvar, ker šteje št. šasije, ampak vseeno...)

tesfalar

Fizikalc
1. nov 2008
1.133
96
48
Ma,. kaj ne gre... Sem imel stare zgonjene tablice, sem naročil nove, počakal 14 dni vrnil stare brez EU oznak in dobil nove, EU + zelen rob in ENAKA oznaka kot prej. Zamenjava dotrajanih oz. iztrošenih pač.

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Cena je enaka kot za tablice z drugo oznako? Tudi sam imam že precej stare in zgonjene tablice brez EU oznake.

motofrik

Majstr
24. dec 2009
3.053
457
83
tam ko se terc po tori rola
Citat:
Uporabnik markoman pravi:
popolnoma nove z drugo oznako boš dobil. drugače ne gre. ker so to zdaj pač EU tablice, z modrim pasom na levi SLO. pa registracija bo malo višja za plačat.
Ja, zakaj pa drugo oznako? Naročil bo isto oznako, samo z zelenim robom in SLO napisom na modri podlagi. Ostane isto prometno. Lahko pa se takoj dobi tablice z drugo oznako, ampak to potem za sabo potegne novo prometno in butaste stroške.

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik motofrik pravi:
Zakaj bi pa menjal tablice? Da bi imel fensi zelen rob? Ni šans, -če mi jih zastonj dajo, potem ja. Sem te pošteno plačal, brez SLO modre oznake, bodo kar lepo gor.
Zelen rob mi je ogaben in ne fensi. Menjal bi jih zato, ker so te že precej boge, sem jih dobil skupaj z avtom. Ena je že precej obtolčena, obe sta predej zbledeli, na tehničnem pregledu mi je že omenil, da so že blizu meje lealnosti in da bi lahko imel na cesti zaradi tega probleme z žandarji.

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
če pa ne delajo več klasičnih LJ U2 345, ampak LJ FU 345 ... no, ne vem. itak če rabi nove, je vseeno kaka oznaka je, ne bo pol naročeval pa čakal, da mu jih izdelajo. je pa res, da bi strošek prometne tako prihranil. jaz sem rabil tretjo zaradi prikolice, pa sem kr komplet zamenjal.