3 lončki , kroglica , 100eur, nateguni:)

lovelove

lovelove
23. jul 2007
2.788
0
36
116
zravn komšije
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
In kaj ti pomaga če sam dvigneš, če je pa kroglica itak v njegovi roki?

Pokažeš mu, da je ni bil pod to škatlico in obrneš še ostale dve...
Jaz imam v planu to v zelo kratkem it probat. Z mano pa bo še četica frendov, ki bi poskrbela, da ne bo izgredov....

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik lovelove pravi:
Jaz imam v planu to v zelo kratkem it probat. Z mano pa bo še četica frendov, ki bi poskrbela, da ne bo izgredov....

V bistvu je še bolj simpl - stopiš na izbrano in če kroglice ni pod ostalima dvema škatlicama, si zmagal. Če je ni tudi pod tretjo - ga prijaviš na tržno inšpekcijo.
evil.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Nasvet bivšega krupeja in človeka, ki je ne samo igral šibičanje ampak tudi ''lucky lady'' (dve desetki ena srčeva dama) z nigerji v central parku, queensu in ameriški samoi:

šibičanje se igra v treh korakih;

- denar imas pripravljen in ga vržeš na škatlico ko on umakne vse roke
- ko sfališ (kar boš 8/10) obrnes ostali dve škatlici
- ne igraš
smile-1.gif

to je to. Samo balkanci so prevaranti, to kaj nigerji delajo po parkih s dvema desetkama in damo, model piči karte levo desno, točno veš kje je in ti vmes parkrat pokaze kako zelo se motis, skratka malo te odbija, ampak igra je fer, stave so od 20 navzgor.

Sfalis prvic ko si stavo, lahko za polovico stave (ne vec ne manj) zbiras se med drugima dvema, ampak ker si aduta pokuril, ti itak ostane 50:50 da trofis/zgubis se 50% ze zgubljene stave.

Grejo se gentelamnsko igro, brez straha da bos dobil palco v čelo če zmagaš.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Matr, čist nič ne razumete!!! Ko on dvigne, hkrati skrije še žogico, če pa ti, je tam kjer mora biti!
zmaga.gif
Ni res. Žogico skrije preden ustavi mešanje. In ko dvigneš škatlico normalno da je ni. In če jo ima pod mezincem, "kao" malo dotakne škatlic in prestavla ostali dve, ampak v tem času jo je pod eno izpod mezinca porinil. Vse tri ti ne pusti takoj dvigniti, so takoj njeegovi prsti zraven. Pač strokovnjaki.
Je pa menda še ena fora, ko meša zelo počasi. Takrat stranka brez težav spremlja pravo škatlico, ampak on med mešanjem prestavi kuglico pod drugo, tako da spremljaš napačno. V glavnem, ni variante da dobiš. Razen, da imaš zraven več kolegov kot on, pa da so pol metra večji.
cool-1.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Citat:
Citat:
Uporabnik Numy pravi:

In kaj boste dosegli? V najboljšem primeru nekaj prerivanja. A boste oropal cigana? Krneki.
Če ste taki kolegi raje udarniško komu izmed vas prekrijte streho na novo al neki. Bo več koristi, pa odvečno energijo boste porabili.

TRiK

Fizikalc
20. jan 2009
850
22
28
Dve desetki in dama - tu je poanta več ali manj znana (no, trikov imajo tudi tu več, ampak pri počasnem mešanju je ponavadi trik le eden). Pred leti je v eni izmed Auerjevih oddaj ravno zaradi te igre en gledalec zagamblal avto in ker so se potem začeli vsi zgražati, je čarodej (če se prav spomnim Danijel Gorjup) v naslednji oddaji pokazal, kje je zavedel gledalca. Trik je v tem, da karte pobere v kupček (eno na drugo), potem pa jih razmeče drugače, kot jih je pobiral, čeprav oko tega ne zazna. Morajo pa biti karte rahlo upognjene, da ti recimo sredinska prej zleti izpod prstov kot spodnja - z ravnimi kartami ne gre.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik Numy pravi:

In kaj boste dosegli? V najboljšem primeru nekaj prerivanja. A boste oropal cigana? Krneki.
Če ste taki kolegi raje udarniško komu izmed vas prekrijte streho na novo al neki. Bo več koristi, pa odvečno energijo boste porabili.
Nič ne bo nobeden dosegel. Tud cigana ne moreš oropat, sploh pa ne na dolgi rok. To je že ugotovljeno.
Za prekrivanje strehe je druga tema!!!!!!!!!!!!!!

lordinho

Pripravnik
3. avg 2007
155
0
16
MB
ksz.
V mb na avto sejmu je šibičar uporabljal en drug trik. Kuglice ni skrival pod mezinec, ampak je vedno bila lepo pod eno izmed škatlic. Šel pa je na preusmerjanje pozornosti. Vedno je mešal lepo počasi, da se je vedelo kje je kuglica. In ko je vprašal kje je, je vedno eno roko, v kateri je imel denar, dvignil proti žrtvi, da je gledala denar, hkarti pa iz denarnice vlekla svojega in se sklonil nekako nad škatlicen medtem pa z drugo roko premaknil eno izmed praznih škatlic drugam. In seveda žrtev si zapomni, da je bila škatlica na sredini, potem pa je na levi.

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
točno na to verzijo se je moja mat nasrala ene 20 let nazaj na tržnici. jst sm vidla, da je premaknil škatlico in sm hotla to mat povedat, pa me ni poslušala, je rekla naj bom tiho
hysterical-1.gif
nikol več se ni spravla na nobeno tako stvar

TRiK

Fizikalc
20. jan 2009
850
22
28
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
točno na to verzijo se je moja mat nasrala ene 20 let nazaj na tržnici. jst sm vidla, da je premaknil škatlico in sm hotla to mat povedat, pa me ni poslušala, je rekla naj bom tiho
hysterical-1.gif
nikol več ...
... me ni vzela več s sabo na tržnico
tongue-1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Na eni črpalki pri Brescii:
(niso šibičarji popularni samo na Balkanu)
1213738-karte.JPG

Priponke

• 1213738-karte.JPG
    1213738-karte.JPG
    114,2 KB · Ogledi: 143

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.390
1.258
113
Leta nazaj sva s kolegom med cakanjem na trajekt takrga sibicarja oskubila. Malo sva gledala, pogruntala njegovo finto (tisti je pac med debatiranjem o stavi zamennjal 2 skatlici), ene 3x namero malo zgubila in mu potem neto odnesla takratnih 300 mark (jaz sem stavil, kolega, ki kao mene ni opznal in je prve 3 runde igral hkrati z mano, je pa gledal). Se je tip kar pobral. Ampak sumim, da je bil med bolj nespretnimi ...

Zmago1

Pripravnik
30. nov 2010
881
4
18
Šibičarji danes na avtosejmuv LJ baje nekoga ocurili za okol 1.000€,..a kdo kej več ve?