Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
Če bi ta folk razmišljal, kaj bo z določeno izobrazbo počel (ker namen je, da se jo vnovči, ne da bo življenje hobi) oziroma imel ta stare, ki bi ga spodbudili v to razmišljanje, potem bi bilo pol manj problemov in pol manj frustracij, da z diplomo človek nima kam. Tu država ni zatajila. In sori, jaz kot ženska raje zaposlim eno blond in DD kot diplomantko starogrščine, da mi prodaja. Katera bo najbrž bolj uspešna in katera mi bo manj srala po glavi s svojimi idejami o spremembah, teoretiziranji, kako bi bilo bolje in nakladanjem, kako bi brez nje šlo vse cugrund z vsemi frustracijami zraven, ker pač ne bodo do izraza prišle. S kom je lažje delat?
Mamice so ustvarile (očetje pa enajblali, ker niso po mizi udarili ta prav cajt) generacijo neznalcev v večvrednostnim kompleksom. Krasno je imeti takega človeka v kolektivu...
V tvojem postu je zelo veliko teorije in zelo malo prakse. Trenutno je vsaj 100.000 ljudi viska... Raznih profilov. Dijak lahko do onemoglosti razmislja kaj bo pocel. Vecina stvar pa ni sploh odvisno od njega. Danes ti se ne oglas za prodajalca prijavijo vsi, od frizerk do dipl.mr.fr...
Ce tocno ves kaj bi rad pocel, ce imas vse oh in sploh reference in znanje se na pomeni da bos to lahko pocel. Se manj pa ta bos (posteno) placan. Zal.