250

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
pred fanemelom so bili zelo kratki poleti,tako da ne moramo rečt,da so mu omogočili,ko pa je šel Prevc so se pa usrali da ne gre predaleč,po bitki je lahko biti general

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik Slycer pravi:
Težko ti kaj motivacija pomaga če sama letalnica ne omogoča takih daljav.
Stara ne, nova pa.
wink-1.gif

mistique

Guru
16. jun 2009
14.103
1.886
113
Emona / Carnium
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Men se zdi Prevc totalno "detached" od vsega dogajanja in predvsem od čustev. Zadnjič je rekel, da je LAHKO počaščen, ker je dobil Bloudka. Ne vem, zakaj enostavno ne reče: sem počaščen. Mudel ni v stiku spljoh. Sej je še mlad ampak kazati čustva nima veze z leti...v bistvu bi jih moral, kot mladostnik še bolj izražati...
Kaj pa tebi ni jasno
bonk.gif
Eno besedo mu očitaš,tebe pa človk ne mora brat,ker ne znaš napisat normalno slovensko !
PP je vrhunski športnik,super fant in lepo vzgojen. Kapo dol !
Ja on je čuden,ker je reku LAHKO sem počaščen ?
stupid-1.gif

Točno tako. Moraš me ne brati. Razumeš itak bolj slabo.
Drgač jst nimam problema z Mišico. Sam pravm, da deluje dost zategnjeno. Kot bi mu že leta in leta programirali: work, don't feel. V slogu: Ne joči Peter (tam nekje pri dveh, treh letih recimo). Čeprav je danes uspel pokazati slabo voljo...ampak ok, z izražanjem negativnih občutij nima nihče problema. Knede sgh?

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Ah dej no vrhunski športniki nimajo vsi istega karakterja in nikjer ne piše kak model mora bit.Jaz se ne obremenjujem z tem zadevami,ker štejejo samo rezultati in kar je že dosegel PP mu niti slučajno ne moramo nič očitati.Nekateri slovenceljni smo tolk zategnjen,da ga ni športnika,ko bi bil idealen,razen tujec.

Alan

Fizikalc
22. jul 2007
2.031
19
38
42
Ljubljana
Sej so mizo prestavil višje pa spodaj malo poglobili, mislim da bo omogočala 250m +- kak meter
smile-1.gif

Kar lepo rihtajo planico oz cel nordijski center, sem bil pred par dnevi gor.

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.385
314
83
Sem že prej, ko sem o sodnikih in svinjariji govoril hotel povedat, da znajo počasi še o daljavah začeli goljufat in vetrnih izračunih
smile-1.gif

Nazadnje urejeno: