v življenju me preseneti kar nekaj zadev, sam tale je pa vrhunec 6/12. a kdo gleda ta program? tam je en nizozemc, k je včeraj zvečer delal vse sorte zadev iz paprike.
za uvod so pokazal kje rastejo paprike. v rastlinjakih in sicer kot hmelj. rastlina je visoka 3m in več, pa meče ne vem kok plodov na meter 'vrste'. nič čudnega, da se v trgovini vse sveti, kot da je iz photoshopa ven padlo. aja, za opraševanje uporabljajo črmlje, pa pol majo po tleh odtrgane dele rastline, ker gor so good in bad mrčesi, pa streho majo odprto, da majo ptiče...pa lalala..če bi te...preskočmo predalčkanje, videli naše njive s paprikam bi verjetno mislili, da smo nekje v 1200 bc.
in včer je nekaj model s tem paprikam kuhal, sam sem zaspal. se zgodi pač.
zdej jem odličen divjačinski golaž, da si prste odgrzneš kok dobr...in gledam tega..kuharja..kuha on mediteransko jed iz maroka.
zdej pa šok. v pisker nameče bučo, česec, čebulo, jajčevec, kaj vem kaj še..pol not vrže kumino, CIMET, petršil, čičeriko..pol čez suho sadje, slive, marelce, kaj vem kaj..vse to duši.. nisem vedel več a pripravlja hrano al sladico.
dilema je bila rešena, k je prbil
DA ČE IMAMO JAGNJETINO, JO LAHKO DODAMO NOT, KER SE FINO FAJN PODA KOT PRILOGA, ČEPRAVJE DOBRA TUDI KOT GLAVNA JED.
pa dobr no..kaj mu ni jasn..
pa kaj ta revež je, k pride v dalmacijo, al pa bog ne daj v kranjsko gor..kranjsko klobaso, pa krompir z ocvirki..al mu morajo delat tuti fruti sadne kupe, k jih namest s sladoledom obdelajo z 200 stopinj za pol ure...
btw
ni uporabil kapljice vina, ruma..
za uvod so pokazal kje rastejo paprike. v rastlinjakih in sicer kot hmelj. rastlina je visoka 3m in več, pa meče ne vem kok plodov na meter 'vrste'. nič čudnega, da se v trgovini vse sveti, kot da je iz photoshopa ven padlo. aja, za opraševanje uporabljajo črmlje, pa pol majo po tleh odtrgane dele rastline, ker gor so good in bad mrčesi, pa streho majo odprto, da majo ptiče...pa lalala..če bi te...preskočmo predalčkanje, videli naše njive s paprikam bi verjetno mislili, da smo nekje v 1200 bc.
in včer je nekaj model s tem paprikam kuhal, sam sem zaspal. se zgodi pač.
zdej jem odličen divjačinski golaž, da si prste odgrzneš kok dobr...in gledam tega..kuharja..kuha on mediteransko jed iz maroka.
zdej pa šok. v pisker nameče bučo, česec, čebulo, jajčevec, kaj vem kaj še..pol not vrže kumino, CIMET, petršil, čičeriko..pol čez suho sadje, slive, marelce, kaj vem kaj..vse to duši.. nisem vedel več a pripravlja hrano al sladico.
dilema je bila rešena, k je prbil
DA ČE IMAMO JAGNJETINO, JO LAHKO DODAMO NOT, KER SE FINO FAJN PODA KOT PRILOGA, ČEPRAVJE DOBRA TUDI KOT GLAVNA JED.
pa dobr no..kaj mu ni jasn..
pa kaj ta revež je, k pride v dalmacijo, al pa bog ne daj v kranjsko gor..kranjsko klobaso, pa krompir z ocvirki..al mu morajo delat tuti fruti sadne kupe, k jih namest s sladoledom obdelajo z 200 stopinj za pol ure...
btw
ni uporabil kapljice vina, ruma..