Menda je. TV hiša se lahko celo odloči, da ogleda za nazaj za njen program sploh ne sme biti.Pa je to sploh zakonsko dovoljeno, da ena tv hiša to zahteva od operaterjev pri ogledu za nazaj? Kaj Akos bo glede tega kaj ukrepal?
Neboš mogel kliknit.Niti ne gledam ampak kako mi bodo na PCju preprečili, da kliknem na izbrano minuto in gledam od tam naprej?
Potem je takšen ogled za nazaj bolje da ga ni. Če ne moreš nadaljevati od kjer si včeraj nehal gledati.Neboš mogel kliknit.
Po specifikaciji ti bo v tem primeru predvajalo reklamni blok, ki si ga preskočil in potem nadaljevalo od pozicije, kamor si skočil.Niti ne gledam ampak kako mi bodo na PCju preprečili, da kliknem na izbrano minuto in gledam od tam naprej?
Zakaj pa enostavno operaterji to ne dajo v plačljivi paket in se potem na fop tv-ju lepo hebejo? Tako kot je denimo Pink paket ali kako se že reče.Menda je. TV hiša se lahko celo odloči, da ogleda za nazaj za njen program sploh ne sme biti.
Saj pravim, upam da si bo aplikacija zpomnila kje si končal. Ker drugače je brezveze.Potem je takšen ogled za nazaj bolje da ga ni. Če ne moreš nadaljevati od kjer si včeraj nehal gledati.
Ali 24ur.Bo treba kakšen adblocker kot za YT zgleda.
Če v programski shemi ni izrecno določeno kdaj se predvaja reklama in kdaj dejanski program, to ne bo mogoče. Torej pozabi na rože....Bo treba kakšen adblocker kot za YT zgleda.
Ampak slovenski gledalec zelo rad gleda kmetije, poroke......Največ, kar lahko uporabnik naredi, je to, da neha gledat Pro Plus. Če jim bo gledanost dovolj padla, bodo mogoče dojeli, da nekaj narobe delajo. Če bo gledanost ostala na podobnem nivoju, bodo v prihodnosti stvari kvečjem slabše.

Če v programski shemi ni izrecno določeno kdaj se predvaja reklama in kdaj dejanski program, to ne bo mogoče. Torej pozabi na rože....
Sem že zgoraj napisal: domači programi MORAJO bit v osnovni shemi.Zakaj pa enostavno operaterji to ne dajo v plačljivi paket in se potem na fop tv-ju lepo hebejo? Tako kot je denimo Pink paket ali kako se že reče.
Moji starši npr. Jih razumem, da jim je to način zabave in z vsem spoštovanjem do starejših (vsi bomo enkrat tam) verjetno je kar precejšenj delež ki gleda klasično TV.Na YT imaš recimo SponsorBlock, ki blokira tudi sponzorske dele znotraj samega videa. Crowdsourcing + AI.
Ampak ja, kdo bo to delal za en obskurden pop tv. Kdo sploh še gleda tv.
pa to ti za rtv isto pravimo celi čas, lepo da se učiš.Zakaj pa enostavno operaterji to ne dajo v plačljivi paket in se potem na fop tv-ju lepo hebejo? Tako kot je denimo Pink paket ali kako se že reče.