22-letnik umrl nekaj dni po pretepu v LJ

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
iæarji se spet.....

Pošteni 22 letni študenti so še doma na govcih....

cerko

Pripravnik
9. maj 2012
278
0
16
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
iæarji se spet.....

Pošteni 22 letni študenti so še doma na govcih....

Ne komentiraj če ne poznaš; mislim, da vem o kom govorijo in če prav mislim lahko povem, da je bil fant prijazen, lepo vzgojen in ni bil "pretepač".

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Saj folka ne zanima, ali je bil pretepač, folk želi vedeti, na katere dve črki se je končal priimek. Pa nima veze, če se je po naključju sprehajal po ulici in so ga ubili - če je priimek na 'iæ', je kriminalec, no questions asked.

Nazadnje urejeno:

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.178
16.452
113
To ravno ne drži....procentualno gledano pa so večje šanse za to, to pa ja.

evil.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
Pa nima veze, če se je po naključju sprehajal po ulici in so ga ubili

Čuj ti jst sem se 300x najmanj tam sprehajal. Potem sem pa še okol Name šel pa ni nikoli noben varnostnik pritekel za mano...

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.178
16.452
113
Zihr je kdo komu verbalno j3bal mater in se je slednjemu stemnilo pred očmi, saj je to nekaj popolnoma nedopustnega.....

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Zihr je kdo komu verbalno j3bal mater in se je slednjemu stemnilo pred očmi, saj je to nekaj popolnoma nedopustnega.....

Ne, to je nekaj popolnoma normalnega. To je ultimativen znak spostovanja do socloveka. V bistvu imas celo pravico hebat mater in celo druzino Da bo mera polna,svoboda pa popolna bi morali med osnovne pravice zapisati da lahko komurkoli kadarkoli in kjerkoli pljunes v obraz. Pri uveljavanju bi morali organi pregona sodelovati po sluzbeni dolznosti!

Verjetno ni potrebno povdarjati da je taksno driskanje neprimerno za novico o mrtvi osebi?!

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.484
5.685
113
Se preden sem poscrollal v levo (sem na mobitelu) sem takoj vedel da eazy zagovarja siriatsko pravo
smile-1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.178
16.452
113
Nikar tako..... saj vem, da je (tebi in podobnim primerkom, da ne uporabim drugega izraza) popolnoma razumljivo, da se lahko osebo, ki ti verbalno j3be mater, fizično napade. Saj smo konec koncev ljudje, mar ne?
smirk-1.gif

Kaj točno pa je sedaj primerno za takšen topic? Zgolj RIPanje in lepljenje rožic? Pa tisto - o mrtvih le dobro?

Bravo, res
priden.gif

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Ne, to je nekaj popolnoma normalnega. To je ultimativen znak spostovanja do socloveka. V bistvu imas celo pravico hebat mater in celo druzino Da bo mera polna,svoboda pa popolna bi morali med osnovne pravice zapisati da lahko komurkoli kadarkoli in kjerkoli pljunes v obraz. Pri uveljavanju bi morali organi pregona sodelovati po sluzbeni dolznosti!

Verjetno ni potrebno povdarjati da je taksno driskanje neprimerno za novico o mrtvi osebi?!
Načeloma nobena beseda ne more biti razlog za fizični odziv.

Nazadnje urejeno:

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:

naceloma je res... ampak naceloma je tudi res da nihce ni dolzan prenasati tuje najedanje.... kdorkoli se spravi zavestno najedat mora sprejeti tudi morebitne posledice

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.802
278
83
Največja slovenska vas
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:

naceloma je res... ampak naceloma je tudi res da nihce ni dolzan prenasati tuje najedanje.... kdorkoli se spravi zavestno najedat mora sprejeti tudi morebitne posledice

Smrt? Invalidnost?

Pismo, bogi Snecer, če te sreča....

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Se preden sem poscrollal v levo (sem na mobitelu) sem takoj vedel da eazy zagovarja siriatsko pravo
smile-1.gif

siriatsko pravo je kaj tocno? pravo v Siriji? glede na to da se ni znano kdo in zakaj je umrl in nisem nikogar branil...

komentiral samo driskanje v temi o smrti mlade osebe (preden kdorkoli karkoli dejansko ve)

(to ti tudi pise na koncu mojega posta, drugic bo moral to zapisati v boldu)

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Nikar tako..... saj vem, da je (tebi in podobnim primerkom, da ne uporabim drugega izraza) popolnoma razumljivo, da se lahko osebo, ki ti verbalno j3be mater, fizično napade. Saj smo konec koncev ljudje, mar ne?
smirk-1.gif

Kaj točno pa je sedaj primerno za takšen topic? Zgolj RIPanje in lepljenje rožic? Pa tisto - o mrtvih le dobro?

Bravo, res
priden.gif

Naceloma v temi o smrti neznane osebe in neznanega razloga nimas kaj pisat... Sploh pa glede na to da govorimo o (skoraj) otroku.

Btw, se nikogar nisem napadal zaradi tega in se nihce ni mene. Ce se pa spravim to poceti in dobim po glavi bom posledice moral pripisati svojemu pocetju.