Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Samo tole bom povedal. Že kar nekaj mesecev nazaj sem jim poslal popravek (manjka ena most čez avtocesto) in so mi odgovorili, da bodo upoštevali popravek.
Seveda popravka v Q3 niso uvrstili. Brezvezniki
tudi mene tam navigira iz smeri brda proti gorenjski....
meni ni jasno zakaj mi javlja naj se držim leve strani na celovčki nad avtocesto. res da je prednostna v levo, sam celovška se nadaljuje na ravnost....
Nevem ce je kdo od vas ze to sprobal, ampak jaz na NAvigonu 2110 normalno laufam IGO, Tomtom, (navigon 6.5).
Torej startam MioPocket, in potem laufam gor kaj pac hocem. Stvar deluje kot dlancnik. Super zadeva.
Fantje, jaz se pa ravno odločam za Navigon - IGO napravo.
A mi lahko kdo pove, zakaj za vraga naj bi dal IGO na Navigona?
Slovenija namreč je bolje pokrita v Navigonu?
Kaj je potem bolje v IGO? Pokritost balkana? SLO jezik, Radarji?
To vam instalira samo MioPocket. IGO skopirate na kartico in nastavite poti v fajlu:
MioAutoRun\Scripts\Variables.mscr
Mislim, da nebo tezko
BTW. IGO ma slabse pokirto slovenijo kot Navigon. Za ostale drzave pa nevem. Ga bom testiral ta vikend Slovenija -> Nemcija.
Povem pa lahko se to, da dela zelo hitro na navigonu.
Hvala za navodila. Sm probau pa ne gre. Uspelo mi je na kartico dat miopocket. skopiral sm tud igo8. ko pa zalazfam navigon mi omogoča samo pregled slik.
Imam Navigon 2110 max. s pomočjo programčka na sd kartici sem aktiviral explorer Win Ce v Navigonu, tako da je viden in se da na njem upravljati (ročno). Zraven obstoječe navigacije sem na SD kartico naložil še igo8 in deluje OK. In sedaj problem: rad bi.da bi vzpostavil komunikacijo med PNA Navigonom in PC računalnikom.Imam instaliran aktivesync 4,5, vendar mi javlja-not conected in error.Ali ima Navigon zaščito in kako jo odstranim. Prosim za opis postopka.Vnaprej hvala za odgovor.
Optimum je najbolj prilagodljiva in ti ne sitnari z U-turni. Fast me je minila takrat, ko sem se enkrat za šalo peljal vsporedno z avtocesto in me je Naprava do ne vem kje poizkušala spraviti nazaj (No saj ne da je s tem kaj narobe. Navigon pač preračuna do kdaj se je hitreje obrniti in se peljati po avtocesti, kot nadaljevati po stari cesti).
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.