2009 Mercedes C 220 CDI T Aut

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Nisem, avto se ne kupuje pri Autocommercu. Odlocitev je vec ali manj padla, cakam se en detalj o dobavljivosti.

Mislim, da bo vse vredu, sem bral malo forume (vsaj kolikor mi moje znanje nemscine dopusca) in se ljudje ne pritozoujejo. Upam na najboljse.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Eh... avtomobil je vrhunski. Bo se pa vedno nekaj takšnih našlo, ki jih mučijo razne odzivnosti menjalnikov, lega na cesti in še kaj... Pri veliki večini pa je vse to v glavi in si tak avtomobil le želijo.. Če kupuješ tak avtomobil se zavedaš da to ni športna raketa temveč poslovna limuzina in svojo nalogo bo v svoji klasi definitivno vrhunsko opravil! Nimaš kaj falit.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Se strinjam kar si napisal, a vseeno je dobro slisati kaksen pozitiven komentar oziroma lastna izkusnja. Zato sem vec ali manj na blef poskusil na forumu.

Sej pravim, samo da mi sluzi tako kot je treba pa bom tudi jaz vrhunsko zadovoljen. Voznja je vec ali manj avtocesta, najde se pa tudi kaksno prehitevanje, zato ne zelim, da me avto pusti na cedilu, recimo 200 CDI mi ne daje obcutka zanesljivosti.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Vzami ti kar lepo 220 CDI in boš zadovoljen! 200 CDI je morda res premalo za takšno "ladjo". Edino kar je, jaz ne bi kupoval avtomobila še tako zgodaj! Lastniki prejšnjih E klas so se lepo lepo opekli. Upam da ti služi!

PS:. Po drugi strani pa imaš garancijo in bodo tako ali tako vse v garanciji zamenjali...

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Hmm, kaj pa je to velika poraba?

Da, menjalnik je petstopenjski. Testni 200 CDI mi je ob kombinirani voznji pil 7.5 l, to se mi zdi vredu (se zdi da se avto se malo matra s podhranjenostjo). Mislim, da 220 CDI ne bo pil kaj pretirano vec.

Menjalnik je prav zastarel v primerjavi s konkurenco, prav tako se s takšno porabo ne da hvalit. No meni je 220cdi na testni pil 9 litrčkov, kar se mi zdi občutno preveč.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Morda res, a kot sem slisal neunicljiv, to mi veliko pomeni. Ne bi se branil 7G, vendar ni na voljo s tem motorjem. Vec pa ne gre, financno.

Moj problem je v tem, da sem malo mahnjen na zvezdo, ze od otrostva.
smile-1.gif

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Citat:
smile-1.gif
off: k te jst mahnem boš vidu zvezdice
smile-1.gif

Karkoli boš kupil upam, da ti bo dobro služilo!
Potem pa moramo novo pridobitev še zaliti
nahrung002.gif

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.264
1.894
113
Citat:
a vseeno je dobro slisati kaksen pozitiven komentar oziroma lastna izkusnja. Zato sem vec ali manj na blef poskusil na forumu.

To ni forum kjer bi mi uporabniki iz prve roke lahko komentirali MB višje od ranga A razreda
smirk-1.gif

(bi si pa želeli, ane ane
evil.gif
).

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Citat:
Morda res, a kot sem slisal neunicljiv, to mi veliko pomeni. Ne bi se branil 7G, vendar ni na voljo s tem motorjem. Vec pa ne gre, financno.

smile-1.gif

Naj ti dobro služi, če ga boš kupil.
zmaga.gif

PS: preskok ni teže
grin1.gif