A si ti malCitat:
Uporabnik Tjasa pravi:
9) Ne, moja tajnica je stara, grda in debela.
Citat:
Uporabnik pikapoka pravi:
2. Glava me boli.
Penis zna bit fajn zdravilo
Citat:
Če pa že, bi pa rekla: »poseksaj me, ker v nasprotnem primeru bom tečna in depresivna potem pa se bova spet kaj kregala in dobro veš kdo bo potem kriv za to!«.
Če pa nebi hotla pa hmmmm….(to se sicer zgodi bolj redko) pa bi pa se na primer izgovorila na glavobol, prihajajoči PMS itd. Malo moških namreč ve, da je seks naravni antihistamin, ki odpravlja žile v možganih, je idealno zdravilo proti glavobolu, pozdravi vsak zamašen nosek in menda pomaga celo proti astmi.
Citat:
Uporabnik pikica pravi:
Citat:
Če pa že, bi pa rekla: »poseksaj me, ker v nasprotnem primeru bom tečna in depresivna potem pa se bova spet kaj kregala in dobro veš kdo bo potem kriv za to!«.
Če pa nebi hotla pa hmmmm….(to se sicer zgodi bolj redko) pa bi pa se na primer izgovorila na glavobol, prihajajoči PMS itd. Malo moških namreč ve, da je seks naravni antihistamin, ki odpravlja žile v možganih , je idealno zdravilo proti glavobolu, pozdravi vsak zamašen nosek in menda pomaga celo proti astmi.
Citat:
Uporabnik zakajaltersuxu pravi:
verjetno se je zatipkala.
Sicer zakaj pa ne, če uspe s tem prepričat ženo
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik zakajaltersuxu pravi:
verjetno se je zatipkala.
Sicer zakaj pa ne, če uspe s tem prepričat ženo
Itak. Lahko še brandiramo produkt.
" Tičonol.
Pozdravi glavobol, pomaga pri dihanju, preprečuje obloge na grlu (oralna uporaba). Še posebej učinkovit je proti stresu, tečnobi in kroničnemu dolgonifasalaitisu.
Naročite še ta trenutek. Vseh velikost in barv za vsa razpololoženja ".
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
To pa res ni nič novga. Kot da še niste slišali za pregovor, da je ženska nataknjena, če ni nataknjena.
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Očitno pikica velik seksa...
Odgovor je preprost: velik, a še vedno premalCitat:
Uporabnik pikica pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Očitno pikica velik seksa...
ja o tem bi loh razglablal...ne vem zakaj me pol spet glavobol daje