Citat:
Uporabnik R0KY pravi:
pa še to: pika je dovoljen znak v email naslovu tako da po standardu ime.priimek ni enako imepriimek,
Pri googlu pa je enako. Preber na linku, ki si ga nalimal.
Citat:
Uporabnik R0KY pravi:
pa še to: pika je dovoljen znak v email naslovu tako da po standardu ime.priimek ni enako imepriimek,
Citat:
Uporabnik R0KY pravi:
a sem kje napisu da je gmail narejen po standardu?
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Kar se tiče bedakov, ki vpišejo tuj mail v facebook, greš na facebook, vpišeš svoj mail, daš pozabil sem geslo, ga dobiš na svoj mail in zapreš facebook acc od kretena. Tako sem jaz naredil, ne vem ali je to prav ali ne, briga me.
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Kar se tiče bedakov, ki vpišejo tuj mail v facebook, greš na facebook, vpišeš svoj mail, daš pozabil sem geslo, ga dobiš na svoj mail in zapreš facebook acc od kretena. Tako sem jaz naredil, ne vem ali je to prav ali ne, briga me.
Citat:
Uporabnik wd40 pravi:
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Se ne spomnim in tudi ne uporabljam fb več ampak a nima potrditve prek maila, da se lahko ustvari profil?
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
ksz
Gmail ima nalašč narejeno to foro s piko. Tako si lahko pri registraciji na eni strani vpišeš j.aneznovak@gmail.com na drugi pa daš piko kam drugam, mail boš dobil vedno, boš pa tudi vedel od kje spamer dobi tvoj mail.