Citat:
Uporabnik Romzi pravi:
za B&W pa res ne rabiš wooferja, razen če bi rad tuc tuc
Kakšne izkušnje imate s priklopom pc-ja na reciver, jaz bolj slabe ker vedno ko prižgem reciver ali pa ugasnem mi za trenutek trzne- ugasne monitor na pc-ju in je zadeva rahlo moteča, če istočasno kdo drug uporablja računalnik.Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Če priklopiš s HDMI PC na receiver, dodaš ta dva nova zvočnika, ti reši problem. Woofer pa lahko kombiniraš med obema sistemoma.
Citat:
Uporabnik Horzy pravi:
No, padla je odlocitev, sem šel danes po B&W zvočnike iz linka. Ima no..imel je dva paraJutri pa priklapljamna zone 2.
Verjetno bom spet kaj vprašal
Hvala vsem.
@ynos: zvočno kartico imam onboard, iz te nimam težav, kakor sem prej opisal imam A/V iz grafične prek hdmi izhoda.
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
Kakšne izkušnje imate s priklopom pc-ja na reciver, jaz bolj slabe ker vedno ko prižgem reciver ali pa ugasnem mi za trenutek trzne- ugasne monitor na pc-ju in je zadeva rahlo moteča, če istočasno kdo drug uporablja računalnik.Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Če priklopiš s HDMI PC na receiver, dodaš ta dva nova zvočnika, ti reši problem. Woofer pa lahko kombiniraš med obema sistemoma.
Pa tudi na dolgi rok te rahle prenapetosti oz. kako bi rekel verjetno ne vplivajo blagodejno na pc.
Tako da se potem pc raje priklopil direktno v tv
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik Horzy pravi:
No, padla je odlocitev, sem šel danes po B&W zvočnike iz linka. Ima no..imel je dva paraJutri pa priklapljamna zone 2.
Verjetno bom spet kaj vprašal
Hvala vsem.
@ynos: zvočno kartico imam onboard, iz te nimam težav, kakor sem prej opisal imam A/V iz grafične prek hdmi izhoda.
Javi kakšen je kaj vtis. Za zvočno sem spraševal, če ima morda optični izhod (SPDIF), priklopi receiver na to.