Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Ker pri tej temparaturi se zelo težko razmnožujejo oz se popolnoma ustavi razvoj mikroorganizmov. Pa pomaga pri hladilni verigi, da se ne pretrga tako hitro. Pa pri tej temparaturi (če hitro ohladiš na -18) se težje poškodujejo celične stene ker so kristali vode manj špičasti.
Po moje se v kakšnih mesnicah uporabljajo tudi nižje temperature, telih -18 st. C so pa za normalno uporabo (vsakih 5 stopinj manj je nekaj deset % več štroma) izbrali tudi kot en kompromis?
Ponavadi imajo se nizje temperature... recimo Family Frost se mi zdi, da imajo v hladilnicah -22 do -24°C ... Ce pade pod -18°C se ze sprozi alarm... da nekaj ni OK ...
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.