17 let za Livadiča

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.197
7.070
113
Ja avstrijski Vivod. Je bil pa pomiloščen tako da zadeva ne šteje. In kot se govori je bil tam po naročilu vlade tako da mu ni za šteti v slabo.

Barbarian

Fizikalc
25. sep 2008
1.234
24
38
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:Ne, ne ugibam - prebral sem na Ajpesu, od kjer lahko samo prepišem, nimam kaj ugibat.

No se mi je zdel.
Samo Praštalo je tudi "bil" direktor VIP varovanja pa ga nihče nič ni vprašal glede poslov, kot tudi Vivoda ne
ne-ne-1.gif

pač nekdo mora bit za "stike z javnostjo" kajne? (da zna slovensko, vsaj malo)
In tudi v primeru "Global" me čudi kako so čudežno prikrili glavne organizatorje poslov, zato se niti nisem čudil da je Daniel dal prvo izjavo da Suljanoviæ-a ni poznal.

BTW:NE, Nimam se za zajebanega pa čeprav jih nekoliko poznam na "zdravo" (kar pa tudi ni slabo glede na populacijo v LJ)

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.197
7.070
113
Za VIP se je tako ali tako govorilo (meni se zdi precej verjetno) da za njim stoji Mido s tistim Amirjem al Almirjem al karkoli je bil že tisti drugi. Velikokrat je bil tudi Midotov BMW parkiran pred globalom in če se spomnišje Mido tudi opravil umazan posel da so dobili funfactory. Ampak razlika je tudi to, Praštalo ni nikjer vpisan kot lastnik, Vivod pa je. In zato za Praštala verjamem da je le marioneta, za Vivoda pa malce težje. Čeprav je možno.

Kakorkoli, point vseh mojih prispevkov je, da naj folk ne piše bedarij, da je Praštalo sodelavc SDV, ker slednja že 17 let ne obstaja več. =)

Barbarian

Fizikalc
25. sep 2008
1.234
24
38
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Kakorkoli, point vseh mojih prispevkov je, da naj folk ne piše bedarij

Neki pa le veš
zmaga.gif

Tudi sam sem to hotel povedat da ni vse tako kot se zdi in kot prikazuje javnost.(ne rečem pa da so angelčki, čeprov niso "glavni")

LP,B

Barbarian

Fizikalc
25. sep 2008
1.234
24
38
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
in če se spomnišje Mido tudi opravil umazan posel da so dobili funfactory.
Ooo spomnim se, in to zelo dobro- je prjatu Mare dobu pošten od Mido-ta
jezen.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
zakaj mi je ta mido znan.

kakorkoli, kriminalci, veliki, sploh ta format in specializacija delata po mojem skromnem mnenju v sodelovanju z varnostnimi organi.

MMslo

Zelenc'
1. avg 2007
19
0
1
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Za VIP se je tako ali tako govorilo (meni se zdi precej verjetno) da za njim stoji Mido s tistim Amirjem al Almirjem al karkoli je bil že tisti drugi.

A ni Amir brat od Midota? Pa ta Mido je včasih boks in kickboks treniral v Tivoliju če se ne motim.