13-letna ciganka rodila dvojčka, mož že zaprt

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
tist k se ne strinja z napisanim, pa mi nej napiše 5 konkretnih koristi ki jih prinese sex pri 13, 14, 15ih. (prazna jajca ne štejejo)
Pa ti veš napisat, kakšne koristi pa prinese seks pri 18, 20 , 30? (prazna jajca ne štejejo)

ne morm rečt da je bil sex tvojih staršev koristen za ta svet
stupid-1.gif
Se mi je zdelo, da ne boš našel nobenih razlik med seksom pri 13,14,15 in 18, 20, 30, kar se koristi tiče.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.137
11.009
113
kod Džej-Zija
Citat:
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Moški pri dvajsetih je toliko bolj dozorel in izkušen, da lahko zmanipulira 14-letnico v nekaj, česar si morda ona sploh ne želi. Legalizirati kaj takega je praktično legalizacija posilstva.
rolleyes-1.gif
Pa tič ni le tič, ker za tičem običajno nekdo stoji. Razlika je, če seksata 14-letnik in 14-letnica, ker sta si po čustveno razvojni in mentalni plati precej bližje kot 14-letnica in 20-letnik. Zato je tu precej manj prostora za manipulacije in zlorabe. Pri tem pa seksa pri teh letih vseeno ne odobravam zaradi prej omenjenih razlogov.
Če si predpostavil, da si 14-letnica seksa ne želi, pa vseeno seksa, potem je zmanipulirana od tistega ki jo fuka, neglede na to, al je tisti star 16 ali pa 20. mogoče ima res 20letnik več izkušenj in jo lažje zmanipulira, podrugi strani mu je pa manj zanimiva kot starejše. No lahko jo pa tud 16letni zmanipulira in jo pofuka, Šteje jo dejanja, ne pa pri kateri starosti storilca je večja verjetnost manipulacije.

Za normalno večino moških to res velja. Ampak problem je ravno v tisti manjšini.

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
39
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
tist k se ne strinja z napisanim, pa mi nej napiše 5 konkretnih koristi ki jih prinese sex pri 13, 14, 15ih. (prazna jajca ne štejejo)
Pa ti veš napisat, kakšne koristi pa prinese seks pri 18, 20 , 30? (prazna jajca ne štejejo)

ne morm rečt da je bil sex tvojih staršev koristen za ta svet
stupid-1.gif
Se mi je zdelo, da ne boš našel nobenih razlik med seksom pri 13,14,15 in 18, 20, 30, kar se koristi tiče.

men se je pa zdelo da si [censored] za kakršnega sm te imel.