11 let brez policijske kontrole

alpine

Fizikalc
22. feb 2012
2.564
21
38
Škofja Loka
11 let že vozim pa me niso niti enkrat ustavli, 250.000km sem prevozil, niti enga zavarovalnega problema, edina kazen je bila dosedaj, ker nisem na Vrhniki v modri coni označil čas prihoda.
20 evrov kazni.

cheer.gif

Jutri je lahko že druga zgodba
shocked-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.695
6.716
113
pri taščici
Mene pa v eni noči 3x isti policaji(pred skoraj 20 leti) . No pihal sem samo v prvo. V drugo sva se gledala kot osla skozi okno (20 minut po prvem) v tretje čez kakšne 2 uri sem pa samo poblendal, zmanjšal hitrost in je dal znak naj peljem naprej....

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.695
6.716
113
pri taščici
Tudi jaz sem do 23 leta govoril, da nisem še nikdar imel gipsa , potem pa.... So kar škatlo sravfov in cevi ter klem nametali na nogo....
Kasneje pa se nekaj škatel gipsa....

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.187
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik alpine pravi:
11 let že vozim pa me niso niti enkrat ustavli, 250.000km sem prevozil, niti enga zavarovalnega problema, edina kazen je bila dosedaj, ker nisem na Vrhniki v modri coni označil čas prihoda.
20 evrov kazni.

cheer.gif

Jutri je lahko že druga zgodba
shocked-1.gif

Jaz se ne spomnim, kdaj sem nazadnje kazen plačal za prekršek z avtom. Vem, da sem nekoč, ampak tega je verjetno ene 15 let. Sem pa zato pred par dnevi fasal 20€ peš (zaštartal v rdečo na prehodu, ker vem, kdaj se prižge zelena in da ne sekaš prometa, če to narediš) ... Pa je bil en Apollotov mladi enozvezdični kolega totalen butelj ...

No ja, tu in tam kaj malega plata imam raje kot kako večje sranje.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.497
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:

Jaz se ne spomnim, kdaj sem nazadnje kazen plačal za prekršek z avtom. Vem, da sem nekoč, ampak tega je verjetno ene 15 let. Sem pa zato pred par dnevi fasal 20€ peš (zaštartal v rdečo na prehodu, ker vem, kdaj se prižge zelena in da ne sekaš prometa, če to narediš) ... Pa je bil en Apollotov mladi enozvezdični kolega totalen butelj ...

Haha... V Barceloni recimo samo turisti cakajo pri rdeci na semaforju... lokalci se sploh ne zmenijo za barvo luci na semaforju
grims-1.gif
... Tudi v UK je recimo to menda ze v zakonu opredeljeno, da ce pesec ne ovira prometa, lahko gre cez prehod tudi takrat, ko je rdeca ...

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:

Haha... V Barceloni recimo samo turisti cakajo pri rdeci na semaforju... lokalci se sploh ne zmenijo za barvo luci na semaforju
grims-1.gif
... Tudi v UK je recimo to menda ze v zakonu opredeljeno, da ce pesec ne ovira prometa, lahko gre cez prehod tudi takrat, ko je rdeca ...

NY isto. To je navada v vseh večjih mestih. Enostavno je preveč kršiteljev in se pač policija na to več ne ozira. Pri nas pa gre čez rdečo vsak sedmi in ga je seveda za ta hud prekršek potrebno kaznovat
bonk.gif

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.288
4.112
113
Štrafaj prokletega pešca tak hodijo ko ovce po mestu. Pol pa kakšen na haubo pade pa je jok in stok

gulikoza

Pripravnik
23. sep 2007
237
0
16
ksz

Brat od moje punce ima najbolj smešen dogodek. Ustavi ga policajka ker je šel peš čez cesto izven prehoda v lokal po čike. Ker je bil brez osebne, ga je pospremila (nedaleč stran) domov, da je vzel osebno. Potem sta šla nazaj na mesto prekrška, kazen mu mora napisati na mestu prekrška. Pa pravi brat, ja ga. policistka, kako bova pa šla tukaj čez cesto, če sem zaradi tega dobil kazen? Odgovori, ja to pa res ne gre, greva do prehoda. Prehod je zihr 300 m stran...hodita gor, hodita nazaj dol, pravi policajka, ja pa je res daleč tukaj prehod. Njen partner zraven je pa umiral od smeha, ko ju je gledal...jim je res dolgcajt tem policajem
hysterical-1.gif

crnobog

Guru
29. apr 2009
3.455
1.915
113
A ni tak da če v rangu 50m ni prehoda lahko vseeno prečkaš cesto.

Lahko je druga cifra, ampak ziher manj kot 300 m.

gulikoza

Pripravnik
23. sep 2007
237
0
16
Sem pogledal po google maps, da ne bom govoril na pamet...prehod je 180m stran v eno smer in 140m v drugi smeri. Ne vem na kerga sta šla :D