100 milij. profilov na Facebooku prišlo v javnost

zakon

Guru
16. maj 2008
8.763
809
113
toti Maribor
Zdaj pa se bojo eni jokali. Spodaj je povezava. Z klikom na roza besedilo lahko potegnete dol podatke.

VIR

Nazadnje urejeno:

Dik

Fizikalc
28. okt 2007
1.576
89
48
Od križišča mal naprej na desno
Jst pa v jok
rolleyes-1.gif

nekdo

Pripravnik
22. jan 2008
949
2
16
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Btw. in kaj si boš pomagal s profilom
hysterical-1.gif

Če imaš na FB profil, Imaš v zvezi z njim vsaj tri možnosti:

1. Vtakni si ga v rit.
2. Vtakni si ga v rit.
3. Vtakni si ga v rit.

Kar tako naprej! Namesto, da bi se zanimali, kako izgleda vaš "profil" na policiji, kako tisti, ki ga ima Sova in kako tisti, ka ga ima davkarija.

Ampak to vas, ovce, seveda kaj preveč ne zanima... Ste raje člani neke "skupnosti" oz. "socialnega omrežja".

Se dobro počutite, ker ste član te čudovite skupnosti?
Se vam malce vzdigne od vznemirjenja, ko kliknete FB?
Čutite neko (kao strankarsko) pripadnost, ko ste na FB?
Vam Fejsbukovci priskočijo na pomoč, ko jih pred kafičem dobite po kepi?
Vam "omreženi prijateljčki" dajo 100 - 300 evrov pomoči mesečno?

Ali pa mogoče (velja za bejbe in ritopike) na FB reklamirate svoje spolne usluge - beri pravkar izšlo knjigo slovenske avtorice z naslovom Kešpitschka?

Nazadnje urejeno:

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Kaj, a moški pa ne reklamirajo uslug?

Če bi imel account, bi zdaj šel preverit, koliko se jih hvali, da ima bemfo...
wink-1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.178
7.027
113
Nic sam eni so cist prevec hudi in ne uporabljajo FB. Sej jaz sem tud gor 1x na teden, pa 1 leto nazaj ga nisem mel, sam ne razumem od kje ta hud ponos ker nekdo necesa ne uporablja.

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Citat:
Uporabnik Madafaka pravi:
In obratno.

No osebno ponosa na to, da je nekdo na FB še nisem zasledil, medtem ko je pametnjakovičev kolk je folk patetičen ker ima FB profil, na vsakem ovinku dovolj (ne vem sicer zakaj
bonk.gif
), pa tudi v kar nekaj temah se najdejo/te.

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Aja? Kje pa ti živiš? Na Jupitru?
Še pol leta nazaj je bilo (tudi tu) moč prebrati, da če te ni na FB, ne odstajaš.
smirk-1.gif

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Mogoče niti nebi bilo slabo na Jupitru, sem pa drugače v LJ in, ja tega pojava nekako nisem opazil. Ne na forumih še manj pa v RL. Medtem ko v RL na vsakem koraku srečaš ljudi ki kr iz prve..pa kva s tem FB mori folk, kok bedno...

Ja [censored] sej noben nobenga nikamor ne sili. Men je to ista scena k da bi jaz začel tle vpiti..ko je folk beden pa brez življenja, da na forumu piše o avtomobilih/bejbah/knjigah/mozoljih/ ali o premnogih dogodivščinah in pa seveda, če ste/smo plačani od tega in ne vem kaj še vse
rolleyes-1.gif

Manj manj se spotikajte ob to kaj folk počenja v prostem času in zakaj, pa bo bolje
wink-1.gif

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
Citat:
Uporabnik MG3 pravi:
Kaj pa je tako strašnega, če najdeš na FB bivše sodelavce, sošolce ipd.?

Ja glih to da se najdes recimo, potem pa konec, vseostalo je prebirati kaj kdo dela, kdo je v zvezi, kdo hejta in lajka doloceno sranje od skupin, kdo ga full dobr zura k skoz neke fotke gor daje, kdo ma se 5 minut in gre na morje in od vsakega sranja moznega, pac to je ratalo malo tko, kako bi clovek rekel look at me (attention whore) scena.

timecop

Fizikalc
22. jul 2007
1.312
0
36
Podpis!

FB:
7.00 zdajle grem srat
7.00.15 zdajle ven leze
7.00.30 je že v školjki
7.01.00 zdaj berem
7.02.00 - II -
7.03.00 - II -
7.04.00 - II -
7.05.00 zdaj si rit brišem
.......................................

Itak jih je pa večina zato prijavljenih, da slike od drugih gleda, kje je pa ta bil, s kom je pa to, kje pa je to, Tinca a si ti tole že vidla, to ma pa eno novo ane, jao.

Get a real life!

nekdo

Pripravnik
22. jan 2008
949
2
16
Je pač tako, da je ne tako majhen odstotek mladih danes zafrustriran. Uporablja vsa mogoča orodja (Fb & Co.), da se hvali, petelini, vpije, kakorkoli opozarja nase.

Zakaj? Ker prav dobro vedo, da jih pravzaprav nihče ne hebe niti 2%. Ne politika, ne oblast, niti mnogi sovrstniki.

In potem se je treba (figurativno) tolči po prsih, na forume lepiti linke (in s tem soliti pamet drugim), pisati bloge, polne nebuloz, tridesetim frendom poročati o stanju v glavi, želodcu in črevesju.
In če si bejba, lepit svoje (skoraj) gole slike.

Zame, ki sem starejši, je od vsega naštetega važenja in opozarjanja nase, sprejemljivo in pozornosti vredno samo tole zadnje…
cheer.gif

Ostalo pa je do konca otročje in bedasto.

F.uck Fb!

Nazadnje urejeno: