I
Izbrisan uporabnik 474
Se bojo vsedli, ko pride nazaj, pa rekli "čuj Zlatko, nena ga več tak seri..." Pol pa grejo k Anderliču na narezek
Zelo dober članek vseh eksecov ZZ-ja. Se pa ob njegovih citatih resno vprašaš kakšen je njegov IQ. Ob njegovih se ti zdijo Cimetove izjave smiselne.
https://www.nogomania.com/Slovenski-Nogomet/Ekipa/Maribor/Clanek/Vsi-Zahovicevi-ekscesi.aspx
Predvsem pa gre za preusmerjanje pozornosti od mariborskega podzemlja, ki vodijo športne stave in pritiskajo na Zahoviča in ekipo, da se prirejajo tekme. Zajebana balkanska mafija. Navijači pa ovce, ki se ne uprejo tem poslem. Vse skupaj spominja na politiko, kjer se levi in desni fanatiki koljejo med sabo, med tem ko jim oboji združeno kradejo iz žepov.Gre predvsem za preusmerjanje pozornosti od rezultatov in dogajanja v klubu.
Predvsem pa gre za preusmerjanje pozornosti od mariborskega podzemlja, ki vodijo športne stave in pritiskajo na Zahoviča in ekipo, da se prirejajo tekme. Zajebana balkanska mafija. Navijači pa ovce, ki se ne uprejo tem poslem. Vse skupaj spominja na politiko, kjer se levi in desni fanatiki koljejo med sabo, med tem ko jim oboji združeno kradejo iz žepov.
Zdaj pa že malo pretiravajo okoli te zgodbe.
Zahovič imaš podporo ulice in to v MB nekaj pomeni!!!!!
MI SMO MARIBOR
....mi skupaj eno smo....
Zaho EDEN OD NAS
Je suis Zlatko
Zdaj pa že malo pretiravajo okoli te zgodbe.
Zahovič imaš podporo ulice in to v MB nekaj pomeni!!!!!
MI SMO MARIBOR
....mi skupaj eno smo....
Zaho EDEN OD NAS
Je suis Zlatko
To bo to Johan....a je tudi tvoj šmrk v odpadnih vodah prestolnice.. ali si ti popolnoma na sintetiki?
Thrivial za druge ne vem....jaz sem uspešen hvala za skrb.
Očitno spet neke žabarske nebuloze in občutek vsemogočnih....a v bistvu pi*kice
Bodo samostojna država (propadejo v dveh letih!), ali bodo nova avstrijska zvezna dežela (provinca)?
Tile pijančki in zdraharji, če jim kaj ni prav, naj se kar odcepijo. Avstrijci jih komaj čakajo. Z njihovimi"resursi" (vinske gorice) in intelektualnimi kapacitetami (Zdraho, MilaNIČ, Fištravec) vred...
Sicer pa imam dober občutek, da jih bodo na derbiju zelo fasali. Ne mogoče rezultatsko, ampak zato, ker bodo togotni, pijani in bodo demolirali že vagone, nato center Ljubljane, nato pa še tribuno, na kateri bodo vzklikali "ubi žabara".
Spomnim, da so Dragonse, ki so pred 10+ leti nekaj srali na vlaku za Čmaribor, štojerski miličniki zaustavili že naTeznem in vagone + potnike vrnili v ljubljano.
Mogoče pa bi bila še res najboljša njihova odcepitev, ter meja na Trojanah. Z osebnim pregledom in vsem ostalim.
Marš! Dost vas 'mam, za začetek se naučite najprej govoriti slovensko (sma, nena)!
.
Na čem si pa ti?? Na koki ne, ker je prešvoh, drugače je ne bi bilo toliko v kanalizaciji...Če si pa tak kreten, kot je Zlatko, ti pa bog pomagaj.
Kajti jasno je, da je še bog dvignil roke od Zlatka, od NK Čmaribor, Štojercev in njihove bolne, zblojene ambicije, da bi se osamosvojili od Ljubljane.
V primeru osamosvojitve vas namreč čaka vas lastna štajerska vojska, lastna štajerska policija, štajerski parlament, štajerska zakonodaja. Ter Kosovo štandard. Ki pa ste mu dejansko že kar blizu...
En klub, ena čast, 20 gledalcev, na čelu kluba pa en psiho, ki mu je bilo treba preprečiti blodnje...
Psihiatrija čaka! Pa ne samo Zlatkota in Viole, še koga drugega... Najbrž kar cel Čmaribor. In širše celo Štojersko.
"V štojerski kleti, vsi smo zadeti". Pa ne samo od vina! Zadeti v glavo ste tudi trezni... Ko ste trezni. Če ste sploh kdaj trezni?
Jaz tudi mislim, da je nekaj takega vzrok za travme.Ode meni glava, ce mu nea kelner iz Maribora babe zge