Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik SpidiGonzalez pravi:
Mi smo kot mulci vedno začeli šolo v jaknah pa vsi prezebli zjutraj...počasi bo čas da se reče da smo v mediteranskem podnebju...snega itak skoraj ni, zime v rangu 15 stopinj, na grobovih v kratkih rokavih si komot, še komarje odganjaš, poleti 40 stopinj, pa 10 vročinskih valov...vremenu se je odfakalo 100%...
No jaz imam eno fotko od dne, ko sem šel v prvi razred (20+ let nazaj) in sem kar lepo v kratki majici in kratkih hlačah.
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Citat:
Uporabnik klemen_ pravi:
Tudi tole letos ni bilo baš poletje..5 vročinskih valov v katerih nisi mogel uživati, ampak cele dneve zaprt pod klimo.
+1
Citat:
Uporabnik capl pravi:
jebesemen ka je blo 53gaCitat:
moja stara mama se pa spomne leta 53
Zima ima vedno dve letnici.........a vete?... novo leto je vmes ........zima.53/54 se reče....Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
A ni bla ta zima 54...fotr razlagal da so kot mulci skakal iz prvega stuka v cel sneg
Citat:
Uporabnik Matej pravi:
A ni to zanimiv, moja stara mama se pa spomne leta 53 ( to govorim cca) k je blo 2.5m snega huda zima. Hkrat pove da leta 31 po besedah njene mame ni blo zime in so bli v kratkih rokavih. Zdej pa ti k si en velik NIC komentiras mati naravo. Ona pac po svoje, s tabo ali pa brez tebe ( kdo sploh si ti ).
Ps ce ti je dolgcas pejd v bufet, nagn par snoparidlov pa zabrihtuliri do zadnje runde glede vremena ( k si tak strokovnjak pa govoris na podlagi preteklih statistik, ki so ti seveda znane v piko).