1. september = 30+ stopinj WTF...

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Mi smo kot mulci vedno začeli šolo v jaknah pa vsi prezebli zjutraj...počasi bo čas da se reče da smo v mediteranskem podnebju...snega itak skoraj ni, zime v rangu 15 stopinj, na grobovih v kratkih rokavih si komot, še komarje odganjaš, poleti 40 stopinj, pa 10 vročinskih valov...vremenu se je odfakalo 100%...
bonk.gif

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Jao, kva to cvilte? Kako ni znega? Kje mas 15 pozim?
bonk.gif
Spomni se tega modrovanja, ko bos kidal ko bedak....

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Naj bo globalno segrevanje, globalno ohlajanje, globalno abstiniranje...meni je vseeno. Samo vsak ki je star vsaj 10 let vidi da je tole odfakano do amena. Zime praktično ni, pčoletja pa abnormalno vroča. Škorpijoni in črne vdove in podobna golazen se je premaknila že skoraj do LJ. Včasih je to blo v dalmaciji...
bonk.gif

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
Jao, kva to cvilte? Kako ni znega? Kje mas 15 pozim?
bonk.gif
Spomni se tega modrovanja, ko bos kidal ko bedak....

Včasih je foter kidal vsak teden, večkrat. V zadnjih petih zimah sem pomojem kidal 5x. Raid je vklopljen do decembra....
bonk.gif

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
Včasih smo imeli 4 letne čase, zdaj dejansko imamo 2 do 3....zime že lep čas prave ni bilo......poletje letos je pa res predolgo vroče.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik SpidiGonzalez pravi:
Mi smo kot mulci vedno začeli šolo v jaknah pa vsi prezebli zjutraj...počasi bo čas da se reče da smo v mediteranskem podnebju...snega itak skoraj ni, zime v rangu 15 stopinj, na grobovih v kratkih rokavih si komot, še komarje odganjaš, poleti 40 stopinj, pa 10 vročinskih valov...vremenu se je odfakalo 100%...
bonk.gif

No jaz imam eno fotko od dne, ko sem šel v prvi razred (20+ let nazaj) in sem kar lepo v kratki majici in kratkih hlačah.

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.592
1.272
113
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Včasih smo imeli 4 letne čase, zdaj dejansko imamo 2 do 3....zime že lep čas prave ni bilo......poletje letos je pa res predolgo vroče.

si slučajno pozabil lansko poletje?

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.473
357
83
34
Tudi tole letos ni bilo baš poletje..5 vročinskih valov v katerih nisi mogel uživati, ampak cele dneve zaprt pod klimo.

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Glede vročih poletij je pa tako, da so le ta vedno bila.
Samo nismo imeli klim ne doma, ne v avtih. In si nekako normalno preživel 40 stopinj (merjenih v senci).
Ja, jaz sem jih nekajkrat doživel. In to na otoku daleč od obale v Dalmaciji. 20 metrov od morja.

Zdaj smo ratali "pi.kice".

Kar pa zadeva globalno segrevanje in današnji članek o tem, da NASA priznava dvig morske gladine in potop priobalnih mest z nekje 150 mio prebivalcev.

To poslušamo že 30 let, pa se morje ni dvignilo niti za cm.
Čeprav bi se po takratnih napovedih moralo že za 30 cm.

Saj normalen človek lahko izračuna, za koliko bi se dvignilo morje, če bi se stopili vsi ledeniki.

Za praktično neopazen nič.

Samo stupid ame... pač vse verjamejo. Pa še marsikdo drug.

Aja, če mi kdo ne verjame, naj nese čoln na Triglav. Ker Šmarna gora ne bo dovolj.
ne-ne-1.gif

Pac_Man

⋆Распут&
10. maj 2014
2.211
0
36
Okrog 30 stopinj v začetku septembra je povsem normalno. Če ne verjameš - Arso ima cel kup podatkov online.

11.9.1970 ob 14:00 je bilo v LJ 28.7 stopinj.

Matej

Fizikalc
24. jul 2007
1.992
2
38
A ni to zanimiv, moja stara mama se pa spomne leta 53 ( to govorim cca) k je blo 2.5m snega huda zima. Hkrat pove da leta 31 po besedah njene mame ni blo zime in so bli v kratkih rokavih. Zdej pa ti k si en velik NIC komentiras mati naravo. Ona pac po svoje, s tabo ali pa brez tebe ( kdo sploh si ti ).

Ps ce ti je dolgcas pejd v bufet, nagn par snoparidlov pa zabrihtuliri do zadnje runde glede vremena ( k si tak strokovnjak pa govoris na podlagi preteklih statistik, ki so ti seveda znane v piko).

Nazadnje urejeno: