drugi izmed...V enem delu izraža to njegove pomanjkljivosti a spet po drugem njegovo veličino. Neglede kolikokrat še pade bo eden izmed najboljših kolesarjev na svetu in ne samo v Sloveniji.
na svetovnmu so brez radiaČestitke Remco. So pa ostali nardil "napako", da so ga v takem številu pustil pobeg in potem še vlekli.
So pa zajebal pol vzadi da so se tolk gledal. Al so dobil komando. Škoda za Tratnika. Dobr je vozu.
Na svojih bilancah dvomim, da ima kdo kolesarski računalnik. Vse ta periferija je na bilancah sponzorjev oz. opremljevalcev ekip!Saj pa vidiš da so kot kure brez glave, ko jim radiozveze vzameš.
Jaz bi še jim kolesarske računalnike iz bilanc pobral.
Pulz meter in staro Sigmo za hitrost in gotovo
ja potem bi se pa avti še bolj tišali tja med kolesarje in peloton da bi skomunicirali kar bi hotl.Saj pa vidiš da so kot kure brez glave, ko jim radiozveze vzameš.
Jaz bi še jim kolesarske računalnike iz bilanc pobral.
Pulz meter in staro Sigmo za hitrost in gotovo
Na ....Opažam, pa kolk majo vsi krive špice....Pazi to razliko
ja potem bi se pa avti še bolj tišali tja med kolesarje in peloton da bi skomunicirali kar bi hotl.
kolesarski računalniki pa ... kaj pa vem. tolk trenirajo da pomoje na 10% gor alpa dol vedo kakšno moč kdaj dajejo do sebe pa kakšen pulz majo. kadenca pa itak.
morajo pa bit podatki za pol, ne moreš jim še analize odvzet tko da kaj boš? prekril s črnim trakom ekrančke?
to je pač moderno kolesarstvo.
so mi pa teli senzorčki ful zabavni kolk lahko to enih podatkov ven pobereš pa kolk jih je, ima kdo kaj bolj nišnega na kolesih? recimo core alpa še kaj bolj nišnega? očitno sem se spravil k temu da jih nabašem vse kar obstajajo z razlogom because I can in because why not
trenutno sem v dilemi če dat gor wu111, z wahoojem sem na hitro videl da ne izpisuje statistike ampak sam v keri prestavi maš