Če imaš kake novejše naprave, ki podpirajo hitro polnjenje, bodi pozoren tudi na hitrost polnjenja power banka..
Se ti zdi da bi ti Magsafe prišel prav v kateri situaciji, ga pogrešaš? Ker ne vem kako učinkovito se polni v avtu med vožnjo, če bi položil telefon na baterijo prek brezžičnega polnjenja.Jaz imam tega Anker (sicer brez magsafe) in res odlično deluje, parkrat s hitrim polnjenjem napolni mobitel do konca.
Anker 337 Powerbank (PowerCore 26K)
DAS ANKER PLUS: Schließe dich den über 50 Millionen glücklichen Kunden an. Lade Anker. KOLOSSALE KAPAZITÄT: 26800 mAh lädt die meisten Smartphones über secwww.anker.com
Nic ne bos ti presojal. Hitrost dolocajo standardi
Pravzaprav še nikoli nisem uporabljal magsafe. Jaz ga / jih enostavno povežem s kablom in med vožnjo dam v predal za rokavice.Se ti zdi da bi ti Magsafe prišel prav v kateri situaciji, ga pogrešaš? Ker ne vem kako učinkovito se polni v avtu med vožnjo, če bi položil telefon na baterijo prek brezžičnega polnjenja.
Ne razumem. Se enkrat: standard doloca s kaksno voltazo se stvar polni. Za zacetek moras vedeti katere standarde podpira powerbank, ter katere naprave, katere bos polnil, ter katere polnilec, s katerim bos powerbank polnil. Kot pravilo: z micro usb se vsak bank polni pocasi. Bank ki ima za polnjenje sebe usbC se bo polnil hitreje, potem pa imas tu vec hitrosti spet. Podatki so napisani na vsaki napravi, jih je pa vcasih malo tezje desifrirat. Jaz vem da mi VSE naprave polni z (njihovo) najvecjo hitrostjo samo en (2€ Temu) polnilec, kateri pa se pri tem zelo greje, pa še trgovec ga vec ne ponuja, tako da sem uporabo opustil. Potem pa mu sledi en Wolfenblitz (oz nekaj takega) ki vse polni na max, razen huawei in xiaomi telefonov, katere fila z eno stopnjo niže. Fila pa lepo tudi laptop. Rabis pa seveda tudi ustrezen kabel, ki premore želeni standard (npr. PD 60). Jaz sem si vse kable (vse kombinacije A-C, C-C, C-Lightning) nabavil z ekrancki, kjer se jasno vidi s koliko wati polnis....Hotel sem rečt kako vedeti ali je neka navedena hitrost/moč polnjenja dovolj dobra
Odpri si tale link in pod opisom imas jasno navedene vse standarde;
50000mAh 65W Type C PD Fast Charger Power Bank External Battery For Laptop Phone | eBay
50000mAh high real capacity. Battery Capacity: 50000mAh. 65W: PD 65W Input and Output. Support Type C PD 65W Super Fast Charging Input and Output. Support Type C PD 65W Two-Way Fast Charging. Type-C: 5V/3A 9V/3A 12V/3A 15V/3A20V/3.25A(65W MAX).www.ebay.com
Verjetno so dal Izraelcem za delat.Odpoklic Anker powerbankov.