Dončič - NBA

Schime

Guru
22. nov 2008
1.850
651
113
Na yt sem prebral en komentar. Če bi Dort igral za Dallas in pokrival SGA bi imel 6 osebnih napak v Q1. :)
 

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.337
954
113
Titograd
Ja saj proti igralcu, ki ima tehnično odgovor na vse, ti kaj drugega niti ne preostane in ni to nič novega.... še pomnite taktiko Portlanda nad Shaqom pri Lakersih, hack a shaq? Prosti so bila njegova velika šibkost in so poskusili to izkoristiti.

Sicer pa je Oklahoma tokrat naletela na dostojnega tekmeca, ki ne samo da ga je že drugič premagal, obakrat mu je dal preko 100 točk.
 

delter333

Guru
21. maj 2010
1.694
1.427
113
Notranjska
Dončič rabi predvsem 1 mesec počitka, da reši koleno. Takole očitno ne more igrat, bi bilo bolje, da ga dajo sedet za tekmo ali dve. Če se mu poškodba še poslabša, lahko postane zadeva kronična. Že tako imam občutek, da je vedno kaj poškodovan, sploh v playoffu.
Poletel bi moral porabit za rehabilitacijo in pravi trening moči za prihodnje leto. Ne more vsako reprezentančno akcijo vlečt amaterje po mednarodnih tekmovanjih!
 
  • Všeč mi je
Reactions: 9999
5. apr 2015
1.348
700
113
Dobro, definicija pretepanja verjetno ni to, kar LD delajo OKC. Je pa na jako grob način defendan.

Pa verjetn so amiji jealous, ko je/bo podpisal rekordno pogodbo.. Miljoni za enga čabija sa sela ala Slovenija oz balkan..
Če pomislim, so že slovenceljni jelly.. Očitno.

Tut če bi odsedel do konca plejofa, nima kaj zgubit.. Ampak očitno se mu gre za zmage. Nasprotniki ala Oklahoma pač ne znajo drugače proti Luki kot na hard.
Je Kyre rekel po prejšnji tekmi ko so ble frke z navijači od OKC, such a Oklahoma al neki takega haha.. Redneki pač..

Met so pa meli včeraj res do kurtza. Še dobro da je clutch momente Kyrie prevzel in zadel.

Je pa fajn gleat nba ko je en kvazi domačin, četudi srbin po krvi in duši, top igralec z možnostjo igrat v vsaj finalu konference.

Lets goo :D :D :D
 

Ador

Majstr
7. avg 2019
659
348
63
Današnjo tekmo naj komentirajo samo tisti ki so jo gledali od začetka do konca...... Ne moreš verjet kaj se vse lahko v športu zgodi in da še kako velja rek, "žoga je okrogla"!
 

guardy

Guru
3. avg 2007
8.410
977
113
Obišči stran
Današnjo tekmo naj komentirajo samo tisti ki so jo gledali od začetka do konca...... Ne moreš verjet kaj se vse lahko v športu zgodi in da še kako velja rek, "žoga je okrogla"!

Današnja tekma je od junaka do bedaka. Zame je tekma na strani Kidd-a, nimaš kaj Hardawaya spet met notri v 4/4, kar jih je že večkrat drago stalo...
Dončič met porazen, vse ostalo OK. Še najbolj me je razočarak Irwing. Dobesedno ni od njega to serijo nobenega točkovnega učinka...

Če smo vedeli, da bodo napadali LD, ima on več prostora. No, vsaj PJ to dobro izkorišča..
 
  • Všeč mi je
Reactions: Ador