ZVPot, ista napaka nekaj dni po izteku garancije

Group_Therapy

Dvojček št. 2
18. jul 2007
7.339
1
38
Tv za katerega je garancija potekla 16.2. sem dal na servis okoli 10.2., in ga popravljenga prevzel 28.2.

Danes sem opazil isto napako (odlepljeno steklo na LCD TV in posledicno siva senca cez zaslon). Na servisu so prvic menjali steklo in vakumirali, ampak ocitno neuspesno.

Moje vprasanje: Ali sem upravicen do popravila v okviru garancije, glede na to, da gre za isto napako?

edit:
Po obligacijskem zakoniku se garancija podaljsa za toliko dni, kot je nisem mogel uporabljat. Potem bo slo
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Pa tudi sicer, če nekaj popravijo, potem tisto mora delovati (vsaj neko obdobje).

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Group_Therapy pravi:
Tv za katerega je garancija potekla 16.2. sem dal na servis okoli 10.2., in ga popravljenga prevzel 28.2.

Danes sem opazil isto napako (odlepljeno steklo na LCD TV in posledicno siva senca cez zaslon). Na servisu so prvic menjali steklo in vakumirali, ampak ocitno neuspesno.

Moje vprasanje: Ali sem upravicen do popravila v okviru garancije, glede na to, da gre za isto napako?

edit:
Po obligacijskem zakoniku se garancija podaljsa za toliko dni, kot je nisem mogel uporabljat. Potem bo slo
smile-1.gif

Pa tudi za del, ki so ga menjali teče garancija znova
smile-1.gif
Sicer pa v tem primeru očitno gre, da popravilo v garanciji ni bilo uspešno, ker napake niso odstranili...