Zvišanje avta!!

Miky_Dobrna

Zelenc'
30. jul 2008
14
0
1
Zdravo, imam problem, moj vw Beetle je prenizek in je v nevarnosti karter zato bi ga rad malenkost povišal, pa me zanima ali se da to nekako podložit ali moram menjat fedre in amortizerje?
Hvala za pomoč
smile-1.gif

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Kaj takega pa redko slišiš....vsi spuščamo a on niža....to me je zaj spomnilo na sošolko , ko je jamrala da ima prevelike in razmišlja o posegu, da bi ji zmanjšali njene joške
hysterical-1.gif

No drugače pa mislim, da bo kr treba dat druge fedre.....saj še nisem slišal, da se da fedre kako podložit......preveri ap če nimaš mogoče kje gewinde na avtu potem se samo nastavi.....

Miky_Dobrna

Zelenc'
30. jul 2008
14
0
1
Mislim da bi ga tudi ti zvišal, če bi karter dvakrat razbil.......pa nisem doma v karpatih da ne bo pomote, ampak te naše ceste, razno kamenje....da o drugem dreku kar na cesti leži ne govorim...

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
take šalčke dobiš tud v eni slo tuning trgovini, samo morm najdt......bom napisal

Nazadnje urejeno:

Miky_Dobrna

Zelenc'
30. jul 2008
14
0
1
CASH proism napiši mi če se spomniš kje v SLO se to kupi, jaz sem jih najdo na www.ebay.de stanejo 44 EUR + 18 poštnina, mogoče so tu ceneje? Samo malo me muči ko se to dvigne avto samo za 20mm, mislim da je to vseeno premalo.
Hvala

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Na linku, ki sem ti ga dal, na oranžni podlagi piše podjetje in vse ostalo
zmaga.gif

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.113
4.083
113
Citat:
Uporabnik Miky_Dobrna pravi:
Zdravo, imam problem, moj vw Beetle je prenizek in je v nevarnosti karter zato bi ga rad malenkost povišal, pa me zanima ali se da to nekako podložit ali moram menjat fedre in amortizerje?
Hvala za pomoč
smile-1.gif

Sva že dva - klik !
evil.gif

Moj gre spomladi "pod nož"!
cheer.gif

Miky_Dobrna

Zelenc'
30. jul 2008
14
0
1
Ma bo rešil problem, na ebayu bom kupil original fedre in jih menjal....fedre pa dobiš nove že od 50 €.....Še vedno ceneje kot menjava karterja.....Drugače pa vi kar nižajte, spoznali boste slabosti...Lp

Steve

Guru
13. avg 2007
9.964
1.846
113
Citat:
Uporabnik sonick pravi:
Viš eni višate pa mehčate eni pa nižamo pa utrjujemo
smile-1.gif

ja saj zdaj se ti še dopade pa to, samo ko sem jaz po 4 letih vožnje z 4cm znižanim potrgal in podrajsal vse možno, sem se počutil najboljše ko so not prišle nazaj original fedre

Silvio

Pripravnik
11. okt 2007
689
1
16
Hja... različni smo si...
wink-1.gif

Sam sem vozil dolgo avto 7 cm oddaljen od tal, že 10 let pa imam avte najmanj 4 cm znižane, vozim se pa po moje na eni najslabših cest v Sloveniji
grin1.gif

Brez recarotov in eibachov mi ni do vožnje...
smile-1.gif

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Evo....ravno danes peljem avto do mehanika...ker sem včeraj v tako lukno skočil, da se mi je zdelo da bo na avtu vse potrgalo...mene pa je tak vrglu na zicu da sem z glavo v strop rukno
crazy1.gif

To je blo na eni stranski manj prometni cesti.....prižgal pa sn ga ene 120..lukna pa res ubitačna....take še nisn jemal....če mi je gume skoro do feln noter nabilo......upam, samo zdaj da nisn kaj podvozja premakno al pa kaj uničil....

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Pa kdo pravi da sn vozo po omejitvah.....pač jebiga....mislim pa da bi pri 90 isto poknilo samo mogoče malo manj......

Ni zaj tu neke 20+ - sramota je da mamo take ceste!!!

Focus

Pripravnik
27. okt 2007
871
12
18
Luna
120 - 90 = 30
Torej če bi vozo 30km/h počasneje, bi mogoče luknjo vido in nebi zapeljal v njo. Ceste so namenjene za normalna vozila in normalno vožnjo.
Škoda da ni stardeca, bi ti on malo napel.