Juh...
Ne vem kam naj uvrstim tole vprašanje...
Ostalo mi je dobrih 60l cvička katerega ne bomo spili v kratkem času. Je nežveplan in zato se bojim,
da ne bo ostal dolgo. Zadevo bi bilo potrebno žveplat, ker pa nisem ravno vinar me zanima ali so kakšni
"recepti" za žveplanje? Nekaj sem obračal inet po dolgem in po čez in prišel do zaključka, da bi moral
poslati vzorec v analizo za točno količino žvepla.
Kaj pa izkušnje? Nekateri delate to že dalj časa in lahko tako na "oko" ocenite kako in kaj naprej?
TNX za vsak info
Ne vem kam naj uvrstim tole vprašanje...
Ostalo mi je dobrih 60l cvička katerega ne bomo spili v kratkem času. Je nežveplan in zato se bojim,
da ne bo ostal dolgo. Zadevo bi bilo potrebno žveplat, ker pa nisem ravno vinar me zanima ali so kakšni
"recepti" za žveplanje? Nekaj sem obračal inet po dolgem in po čez in prišel do zaključka, da bi moral
poslati vzorec v analizo za točno količino žvepla.
Kaj pa izkušnje? Nekateri delate to že dalj časa in lahko tako na "oko" ocenite kako in kaj naprej?
TNX za vsak info