Žurka - 120 povabljenih

Jeri

Fizikalc
2. sep 2007
585
172
43
41
Živjo!

Ima kdo izkušnje s takimi žurkami?
Zanima me koliko pijače je potrebno? Pilo se bo: pivo, vodka, rum, gin + brezalkoholne za mešat (in za tiste, ki ne bodo pil alkohola)
Praznovalo se bo 30 letnico. Tko, da glih mladi nismo več, da bi ga pil kot žolne plus nekateri so že očiti in mamice
smile-1.gif
Kakšne so vaše izkušnje?
Zanima me tudi kje se da najbolj ugodno kupiti alkoholne in brezalkoholne pijače? Pivo bomo imel kar v piksnah, ker bo tako najlažje.

Lp

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.354
5.653
113
Oj še javim...
smile-1.gif

Jst sm za svojo kr u Leclerku...300eur za alko je blo dost...sej nismo pijandure vec
grin1.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.354
5.653
113
Je pa res da nas je blo kolk 20-30
sprasujem se.gif

Pa vecina s prikolcami...k etak pod prste gledajo
tongue-1.gif

nUUb

Fizikalc
2. jul 2013
787
38
28
Če se da nabavi pijačo tam kjer jo lahko nazaj neseš če ne porabiš vsega. Pri nas je ena takšna prodajalna ki se na veliko s tem ukvarja in se da to dogovoriti. Če vzameš še sod pica dobiš mašino in plin zastonj v posojo

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik Jeri pravi:
Živjo!

Ima kdo izkušnje s takimi žurkami?
Zanima me koliko pijače je potrebno? Pilo se bo: pivo, vodka, rum, gin + brezalkoholne za mešat (in za tiste, ki ne bodo pil alkohola)
Praznovalo se bo 30 letnico. Tko, da glih mladi nismo več, da bi ga pil kot žolne plus nekateri so že očiti in mamice
smile-1.gif
Kakšne so vaše izkušnje?
Zanima me tudi kje se da najbolj ugodno kupiti alkoholne in brezalkoholne pijače? Pivo bomo imel kar v piksnah, ker bo tako najlažje.

Lp

kake kisle finte pri 30 d se nea vec pije hahah...

kakorkoli pri 130 ljudeh za 30 letnico pričakuj da se bo spilo vsaj 5 gajb pira, vsaj karton gina (6 flash), karton vodk, karton ruma...brezalkoholnih pa itaq ne računam ker se vedno zmotim..enih 5 vezov kokakol, 5 vezov swepsa, nekaj juicea za vodko, kake 4 veze radensk pa bos za silo mel pripravljeno za cago...

Alkohol ti priporočam da kupiš v avstriji Metro kjer imajo 30% nizje cene alkota, za 2 € po flashi ti grem jaz v nabavo, samo mores prit v MB pojn.

http://www.metro.at/german/pages/metro_postH3i.cfm?seitex=3222&mpcode=Food:24:1

na moji 30 letnici smo spili vse kar je blo...ljudje se na teh cagah sprostijo, sploh ce nimajo dalec se za vozit...

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
uf, 120 folka je kar zalogaj, tud finančni...

mi smo mel ene 50 folka pa je bilo za okoli 300-400€ pijače...

pivo imamo vedno točeno, ker je vedno hladno in cenejše - vsak mogoče vsaj 2x kozarec dotoči medtem ko piksne se samo odpira in potem ostajajo na mizah pol polne... če že piksne, potem vzemite tamale, da se vse spije...

Pijačo nabavi pri grosistih. Tuki na forumu ti lahko mogoče Alkoholik zrihta kakšno dobro ceno.

Računaj na moškega vsaj 5 tavelikih pirov. Pač eni več, drugi manj... Na punce 4 tavelke bambuse...

računaj še na darila - zihr bo padl ene 10 jegrov, kakšna vodka, viljamovka, tako da tega ne rabiš dost nabavljat. No, mogoče 2 flaši za ogrevanje...

hrana je? golaž al pa neki na žlico najbl paše, pa najbl praktično je. Gostinec ti naštima v tist tavelk termo lonc, ti sam kruh pa talarje dobaviš. Mogoče potem ponoči kakšni čevapi za borce, k jih prikolice še niso zvlekle domov...

muziko mate? tole morejo bit tud dobri zvočniki, da lahko zabava 120 ljudi... pa dj mora bit tud kakšen uredu, da bo zadovoljil 120 okusov...

ja ja... 30 let je kr projekt. Mi smo se ful potrudil, pa smo ful delal, ampak nam na koncu nam ni bilo žal tud ene porabljene minute... jest bi bil prec še enkrat 30, da bi lahko naredil še eno tako žurko...

imaš pa nesrečo, ker je že mraz zunaj... Tko da se bo večina dogajala notri, se pravi mora biti tud plac velik... če se ne bo smelo kaditi notri, potem bo večina zunaj v bundah... pa družba je razdeljena, tko da se težje razvije kakšna žurka...

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.924
113
Od kje tebi 120 folka za en RD. Glej in se cudi
sprasujem se.gif

Če hočeš nekaj nardit ti ne gine jurja in pol ..hrana, pijača, plac. Pa nisem siguren če bo dost.

Zdaj kaj in koliko kupit pa zavisi od povabljenih...če je tu vsteto 60 otrok se je treba temu prilagodit...če bojo to samo odrasli bo ratal vse splošen zur in bojo šli hektolitri.

Edino ni mi jasno kaj ste to za eni ljudi ko ste nehal pri 30ih živet...eeee...mislim rečt pit
wink-1.gif
(stajerci zih niste...pa se kater se bo spuntal da 'tisto' tudi ne).

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
uff recmo jurcka za 120 ljudi. ce vsak spije 5 pirov, potem hrane 60kg mesa ce nebo to celodnevni dogodek pa je to ze 800eur, ostalih 200eur pa kruh pa ajvarji pa kaksna voda in sok. Plac moras imeti ze svoj sevede.

Tisto o 5 gajb piva pa hmm, to je za kaksne 8 dobrih pivcev.

Jeri

Fizikalc
2. sep 2007
585
172
43
41
Praznuje nas 6 kolegov skupi.
Plac imamo že rezerviran, bivšo diskoteko.
Folk bo povečini iste generacije.
Za pivo vem, da bi blo bolš sodček imet, samo je tam itak tavelik hladilnik in ga bomo pač s piksnami nafilal pol si bo pa vsak sam vzel.
Za ostale pijace bomo imel (verjetno) kelnarja
smile-1.gif
če bi mel sodcek bi verjetno potreboval dva kelnarja?
Sej zato sem pa odpru ta post, ker že dolgo nismo organiziral žurke, da mal zvem kako pa kaj...
Kolega bo pol objavu (če ne bo pozabu) spisek pijače, ki smo ga skupi sestavl. Pa povejte, če je dovolj
smile-1.gif

Jeri

Fizikalc
2. sep 2007
585
172
43
41
...hrane ne bo. Razen kakšni smokiji in čipsi, palčke...

Nazadnje urejeno:

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.097
454
83
45
dolenska
Ni golaža, ni čevapov, ni vratovince? Eh, brezveze.
Drgač pa, sem mel povabljenih 50, prišlo je dobrih 40. V denarju je to dobrih 400 euričev. 5 platojev piva in 2 radlerjev. Vina in aperativčkov niti nevem kolk. Sam meso me je prišlo cca 100€. Nevem no, nekam skromno ste zastavili.

Trigger

Guru
13. avg 2007
2.510
1.927
113
na temni strani lune
Jaz ko sem delal neko tako "pijanko" sem za cca. 50 ljudi po tamalem porabil 300-400€ za "materijal".

Šlo je približno:
20l črnega
10l belega
3 ali 4 platojev malih piv
7 litrov različnih žganic
xyz litrov brezalkoholnega
10kg+ mesa

Nekaj pirov je bilo sicer odprtih in nepopitih, nekaj deci žganice je ostalo po flašah, nekaj vina se je polilo, ampak v principu je bilo to to.

Če boste šli 120 ljudi napivat (če jim že jest ne boste dali
grin1.gif
na fešti), lahko brez placa na okroglo računaš 1000€ materiala.
Moja subjektivna ocena.

Kamele0N

23. jul 2008
42.354
5.653
113
Ne vem sicer kako je v vasi generaciji....pri nasi je tko da pol se pelat nocjo
bonk.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Citat:
Uporabnik Jeri pravi:
Praznuje nas 6 kolegov skupi.
Plac imamo že rezerviran, bivšo diskoteko.
Folk bo povečini iste generacije.
Za pivo vem, da bi blo bolš sodček imet, samo je tam itak tavelik hladilnik in ga bomo pač s piksnami nafilal pol si bo pa vsak sam vzel.
Za ostale pijace bomo imel (verjetno) kelnarja
smile-1.gif
če bi mel sodcek bi verjetno potreboval dva kelnarja?
Sej zato sem pa odpru ta post, ker že dolgo nismo organiziral žurke, da mal zvem kako pa kaj...
Kolega bo pol objavu (če ne bo pozabu) spisek pijače, ki smo ga skupi sestavl. Pa povejte, če je dovolj
smile-1.gif

a si ne zna vsak sam natočit en pir al kaj? kakšni kelnarji? če mate piksne, jih dejte nekam ven, je že dost mrzlo, da se bo samo hladilo, da ne boste samo s filanjem hladilnika obremenjeni... če že kelnarji dejte poznane... sm bil na ohcetih, ko je vsak en plato dam nesel... mogoče res ni švoh za mešat pa to, da je kelnar v baru...

če ni skrivnost, a nam zaupaš budget?

dobr, če se bo žur začel ob 20ih, 21h, potem bojo smokiji mogoče res ok, ampak opozori bližnje fastfoode, da bojo imeli okoli 1ih-2eh naval 100 lačnih ljudi...