Zune HD

majaron

Majstr
28. mar 2009
1.038
401
83
Kaj si mislite o tej mašinci. Meni se blazno dopade in bi jo prec mel. Kdo ve, bo to mogoče kje pri nas kupit oz. še bolje, se da kje iz USofA to k nam naročit?

Še video: https://www.youtube.com/watch?v=0_WPdg6zUeE

Pa prosim ne se zaplest s kakim iPhonom kle vmes. Če že, primerjajte z iPodom. Če že...

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.868
753
113
www.jernej.org
Sicer moram priznati, da ne zgleda slabo... tudi vmesnik deluje uporaben, čeprav se vidi, da tu pa tam še malo šteka (predvsem pri brskanju na internetu ni deloval povsem gladko).
Bi ti pa samo iz enega (bistvenega) razloga predlagal iPod Toucha... in sicer zaradi števila aplikacij (iger). Zune HD bo v štartu imel bolj malo aplikacij na voljo... in verjetno jih ne bo nikoli toliko kot za Toucha...

matejm1994

Fizikalc
1. jan 2009
1.119
2
38
Ma kaj vedni primerjate s tem Applom. Pri telefonih, Iphone, Pri predvajalnikih Ipod. Pustite jih malo.

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.868
753
113
www.jernej.org
Konkretno v tem primeru zato, ker je čisto konkurenčen produkt s podobno funkcionalnostjo. Nisem rekel, da je ipod touch boljši (ker zune-a HD nisem in verjetno tudi nikoli ne bom v rokah držal).... ampak povedal sem samo dejstvo, da so mu pomembne aplikacije/igre, priporočam Toucha, ker jih ZuneHD nikoli ne bo imel toliko.

PS: Zakaj ljudje vedno primerjajo PS3 in XBOX? Ker sta tudi konkurenčna produkta...

majaron

Majstr
28. mar 2009
1.038
401
83
To me ne moti če se primerja z iPodi in mp3 predvajalniki vseh vrst. Sam bi ga imel izključno za predvajanje muske. Mogoče sem in tja kak video. Igre me sploh ne zanimajo, razne aplikacije pa tudi ne preveč. Je kaka fejst uporabna za ipod touch da bi lahko rekli da ne gre brez nje? Prašam ker ne poznam.

Tudi internet oz. browsanje mi ni nevem kako pomembno, imam na mobitelu. Sicer se mi zdi cena napram ipodu kar privlačna. Baje da bo čez lužo dobrih 150€ za 16GB.

Dik

Fizikalc
28. okt 2007
1.575
89
48
Od križišča mal naprej na desno
Če boš imel samo za musko je baje stvar zelo dobra, ga je kupil kolega pa ga ne more prehvalit, uporablja ga samo za poslušanje glasbe.
Prej je imel ZEN pa pravi da je razlika precejšna, ga pa uporablja v navezi z nekimi philips slušalkami ne vem modela, so ga pa stale čez 100€. Sem sprobal enkrat pa se res lepo sliši.