Zunanji hemeroidi..

MUC

Majstr
4. sep 2007
1.732
100
63
Prosim za nasvet, kje se te nadloge najhitreje in najmanj boleče znebiti. Lahko je samoplačniško, mi je popolnoma vseeno, samo da zadevo zrihtajo
frown-1.gif
Trenutno iščem po netu, našel sem nekaj v ZG, vendar hvalijo se povsod, prosim pa za kak nasvet iz prakse.

Hvala!

MUC

Majstr
4. sep 2007
1.732
100
63
Ojej, samo k njim ne.. Enkrat sem bil pri njih narocen na pregled, na uro in ko stopim v cakalnico - sok, nabito polna.
Pri samoplacniskem pregledu pa res ne pricakujem, da bom cakal se kaki 2 uri, kot mi je uspelo izvleci iz precej neprijazne sestre.. Pa sem se obrnil in sel domov.. Res pa je da sem bil ravno v fazi, ko nisem imel hudih tezav in me ni bolelo, kot sedaj..

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Po želji, ampak ti naj bi bili najboljši v Sloveniji. Zato tudi taka gužva, samoplačniško ali brez. Normalno boš čakal nekaj mesecev do pol leta, tako da če ti je tisto uro (pa še to je bolj 15-30 minut) čakat odveč ker si plačal, pa izvoli.
smirk-1.gif

zabar

fotograf
20. mar 2011
975
0
16
Ma dej nehi, če plačaš, moraš bit takoj na vrsti!!! A zdaj naj pa še čakanje plačujem!? Hebeš naše zdravstvo potem!!!

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Saj si takoj na vrsti, ne čakaš 6 mesecev kot ostali. Od pol ure čakanja te pa ne bo pobralo. Če si pa za lastno zdravje niti pol ure ni možno vzeti, potem je pa to resno zaskrbljujoče.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.919
6.976
113
Citat:
Uporabnik zabar pravi:
Ma dej nehi, če plačaš, moraš bit takoj na vrsti!!! A zdaj naj pa še čakanje plačujem!? Hebeš naše zdravstvo potem!!!

Kaj pa naj naredi en "privatnik" ki je najboljši in vsi hočejo k njemu? Drugega zdravnika ne more zaposliti, če vsi hočejo njega osebno. A naj opravi delo manj kvalitetno, da bo manjša čakalna doba?

Misliš, da če greš h krojaču, takemu, tapravemu, boš imel obleko tudi takoj, ali boš čakal "ko grk" tudi par tednov?

shift

Guru
20. jul 2007
9.894
2.277
113
za šankom
Citat:
Uporabnik MUC pravi:
Ojej, samo k njim ne.. Enkrat sem bil pri njih narocen na pregled, na uro in ko stopim v cakalnico - sok, nabito polna.
Pri samoplacniskem pregledu pa res ne pricakujem, da bom cakal se kaki 2 uri, kot mi je uspelo izvleci iz precej neprijazne sestre.. Pa sem se obrnil in sel domov.. Res pa je da sem bil ravno v fazi, ko nisem imel hudih tezav in me ni bolelo, kot sedaj..

tisti ki ni pripravljen počakati za svoje zdravje ni bolan oziroma nima težav

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Dobro, se mi zdi, da ste problem čakanja dovolj obdelali.
Zdaj pa nazaj na prvotno temo, prosim.

dejvi

Fizikalc
30. avg 2010
1.324
0
36
maribor
zdravsplet v mb je dobra alternativa,sicer pa boš moral spremeniti prehrano,več gibanja,radi se tudi ponovijo,manj pekoče hrane itd.
Nisi napisal ali imas zunanje ali notranje,da bi ti lahko kaj svetoval

lp