Zunanji disk nagaja

17. dec 2010
1.174
0
36
125
Zdaj me že jezi ta zunanji disk .. že najmanj teden dni me hebe v glavo ... Ko mu je, dela, ko ima slab dan, pa očitno ne ...

Reset nikoli ne pomaga, ampak pač .. kako mu je, tako dela, če mu ni pa pač ne ... Kabli so vsi na svojem mestu .. itd ...

Javi pa mi to ...

Untitled-1.jpg

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Pa ne že spet en WD?
shocked-1.gif

Torej, kaki disk?
Kaki priklop?
Probal drugi kabel? Drugo vtičnico? Na drugem PC?

17. dec 2010
1.174
0
36
125
WD mam ja ...

Misliš, da bi krajši kabel pomagal? Sicer imam originalnega, vendar vprašanje, če lahko dobim kje krajši kabel ... pol metra ali manj?

Danes, na primer, dela, čez par ur, se me bo naveličal, in več ne bo ...

scorpion

Majstr
25. apr 2008
2.056
204
63
Probaj zamenjati USB kabel... pa ne zaradi dolžine. Slabše kvalitetni kabli pri toliko in toliko vtikanjih in iztikanjih izgubijo stik na vtičih, enako se lahko zgodi z vtičnicami. Potem pa ti ga enkrat zazna, drugič ne.
Sem imel podoben primer, zamenjal kabel pa je bilo v redu. Na laptopu pa se je pojavila težava z vtičnico... nekoliko zgleda da se je raztegnila, tako da čim se USB ključek za malenkost premakne, ga ne zazna več.

map

Guru
6. jul 2008
7.860
1.963
113
najrajš na babi
jest sem dal od enga mp3 (sandisk sansa) . dolžina cca 20 cm, je delalo ok. prej sem imel originalnega, včasih comp sploh diska ni našel, če pa ga je, se je pa recimo kopiranje nekaj giga datotek, ala filmi slike, prekinilo ali pa prišlo do napak. Slike so bile cele barvaste, ali pol slike sploh ni bilo, itd.

Nazadnje urejeno: