Žuljave roke oz. ..

amper

Pripravnik
2. avg 2007
84
0
6
Lepi kraji :)
Ojla..

Ker se tu gor na alterju nahajajo samo marljivi, izredno delavni ljudje, bi vas vprašu, če imate tudi vi na blazincah na rokah ful trdo - tisto odmrlo kožo, ki po navadi nastane, recimo, ob delo "s štilom". Baje da se zadevi reče tut otiščanec. Pa sej ne da bi zdej hotu povedat, da neki na muč delam,
wink-1.gif
, ampak zdi se mi, da sem tej neprijetni zadevi malo manj "odporen".

No, v čem je bit.. Zanč ena punca neki gleda in ji ni blo kr neč jasno, kaj je to; pa češ kakšne roke mam pa to.. Mislim, pa sej to kaže na neko delavnost (recimo, no :D ). In pol da je zadeva še bolj pestra, vidi to še seka, ki je dviglna hišo pokonc; v smislu, ja kake roke pa maš..

Torej, dragi alterji in alterice, imate tudi vi take težave oz., povedano drugače, je tudi vam to tko fuc*ing nagravžno, da tut gledat ne morte.. Men se to zdi nek znak delavnosti!

Mah, vse skup kr neki..!!!

LP

Francoz

Pripravnik
Mnogo žensk dejansko (po)gleda tudi roke moškega. Sigurno so malce bolj nežne roke z dolgimi prsti (pa ne lopovskimi!) in urejenimi nohti bolj cenjene od rok, podobnih lopatam, po možnosti brez kakšnega prsta, ter žulji, oz. otiščanci...

Kakorkoli, upam, da nimaš teh žuljev od sprehajanja kožice...
evil.gif

če pa imaš:

- najdi si punco

- k pedikerju

Nazadnje urejeno:

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.548
2.936
113
v lokalni ostariji
jst mam take zulje da moje ni treba s nohti praskat ampak jo kr "bozam" pa jo ornk spraskam:))

kaj k. se bojo zdej se spomnli? jao... vidte kam pele ta svet... evo vedno vec bo pederajsev (metroseksualacev)...

zulji so odraz delovnega cloveka... niso nic nagravzni... nagravzni so morda za delomrzleze...

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.645
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Se vsaj vidi da znaš poprijet za delo
wink-1.gif

Zdej, če punci to ni všeč, nimaš kej - lahko jih probaš kako uredit, sicer pa njo vprašaj kaj nej nardiš, če je že tko brihtna
grin1.gif

lp
Peter

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
To je čist odvisno od posameznika. Jest morm vedno imeti rokavice gor ko kej delam, ker drugače bom imel take žulje da ni res. Sem glih včeri se z enim štorom zafrkaval in mam danes čist boge roke. Sem treniral tek na smučeh in sem mogu met poleti obvezno rokavice pri rolkanju. Pa so vsi govoril, da nisi utrjen in sem 1 teden enkrat rolkal brez in se mi je delal žul na žulu. Če maš bolj tenko kožo na rokah, potem obvezno rokavice gor.

Kara_Demz

Pripravnik
7. avg 2007
506
0
16
Kaj je, fantje! Kakšno to neki tanko kožico imate na rokcah
confused-1.gif
???

Delo krepeli človeka.press
10.gif
.

p.s. Menjaj punco. Takoj ! Pa sestro tut !

Nazadnje urejeno:

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
ko greš spat si roke namaži s kako kremo za roke, da se čez noč vpije pa zmehča kožo ... lahko si tud zjutraj in popoldne namažeš, da je koža vlažna in mehka

maggio

Fizikalc
19. avg 2007
1.704
1
38
Lj-bežigrad
namaži z uno kremo 48 al kaj je že

jaz sem včasih delal kot avtomehanik, in sem imel roke čist prestreljene od šravfencigerjev ipd..

mitja

Pripravnik
29. jul 2007
430
0
16
jaz pa za naravo športa teh gubic ne zgubim nikoli....še dobro da jih imam, kajti punce si ob kakšnem pretiravanju včasih zdrsajo kožo do krvi..........

btw...če se jih maže s kako kremo so skoraj neopazne, le na dotik se jih čuti....

Fiatista

Pripravnik
1. sep 2007
670
0
16
Mam tut jest žuljave ročice (predvsem od uteži na fitnesu) pa kadar je treba stari mami vrt preštihat
grin1.gif
.

Glede bab se pa ne sekirajte, saj veste, kaj pravjo: "Žene imaju problem za svako rješenje!"...
evil.gif

B81

22. jul 2007
36.994
10.530
113
Oster nož in si od zgoraj dol odrežeš.
Ali pa greš h kozmetičarki.
Aja, to ne smeš, ker potem boš po mennju nekaterih pederajs postal...
rolleyes-1.gif

B81

22. jul 2007
36.994
10.530
113
...pa ne vem, kateri ženski pašejo hrapave mesarske roke po njeni gladki dišeči koži
grin1.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
js ko sem delal v mizarnici, sem imel full boge roke, pa je mene samega full motilo, ko sem ne vem, si dal kapo na glavo pozimi, pa so se mi roke zataknile za blago... pa sem bivši začel mal kremo Dove krasti, pa je bilo v parih dneh boljše. pa še trske sem lažje pobiral ven s kože. ko sem delal fasade, je bila pa krema 48 neprecenljiva - še taka barva se sploh ni znala prijeti na kožo.

no, prej, še v osnovni šoli sem pa imel otiščance od teniškega loparja...
smile-1.gif
eden še ostaja, pod prstancem desne roke, ampak se moraš res osredotočiti nanj, da ga najdeš.

načeloma ženske že od nekdaj pravijo, da imam prijetno nežne roke.
grin1.gif

amper

Pripravnik
2. avg 2007
84
0
6
Lepi kraji :)
ksz..

Mah, sej tega itk ne bom nikol razumel, kaj bi blo v tem tko nagravžnega, da bi bilo stanje alarmantno. Osebno imam zelo rad, da so urejeni nohti, da si pobrit ipd., glede teh otiščancev pa je za moje pojme odraz neke delavnosti. Pa dobr, no..

Sicer pa, kot so že nekateri omenjali za rešitev rokavice oz. "kremice". Res je, rokavice bi marsikaj oblažile, samo kaj, ko je pa z golimi rokami tak bolš delat. En je celo reku, da je po delu z lopato čiist žuljast. Kak js vem, se tej trdi koži na blazincah menda ne reče žulj, ampak *** Nej me kdo dopolni, če ve. Kar se pa tiče kremic, je pa tko. Roke si namažem zju3, zvečer in se čez dan, ker jo mam včas s seboj, pa vseeno nč ne pomaga.. Sem že tak pol kot taka najbolj presrana mestna punčara.. Pa še vseeno ni dobr.

Seka mi je neki bluzila, da morm pod hitro it h kozmetičarki pa kaj js vem, kam še vse.. Ampak po moje je to le začasna rešitev, saj bo ob naslednjem prijemu za gvihte in štil situacija podobna.

lp

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
iz cesa vse si clovek probleme naredi??!?!?!?!?!?!?!? kaj je vzrok temu, da si jih iscete? probleme namreč?

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.548
2.936
113
v lokalni ostariji
kot sm reku

vedno vec pederajsev k bi hodil k kozmeticarkam... zuljev se pa bojijo.. jao jao kam gre ta svet...

zulji so odraz delovnih rok! utrjenih rok! ce si delavec in taprav dec jih imas in nimas problemov z njimi ce si pederajs (metroseksualac) pa te motijo...

jao jao

B81

22. jul 2007
36.994
10.530
113
...ali pa delaš kaj drugega, kot trdo fizično delo in tudi nimaš žuljavih rok.