ZTE BLADE problem

Ateis

Guru
13. sep 2007
2.306
821
113
A mi zna kdo naložit na Blada CyanogenMod 7.0. Jst sm obupal. Prav tako mi ne delajo aplikacije. Izpiše mi error 7 inm kr neki naprej Rabim pa do nedelje.

Dam takoj za gajbo.
nahrung002.gif

LP, A

Sunshine

Pripravnik
23. jul 2008
84
0
6
Katero verzijo CM 7.0 mod nalagaš na telefon? Najprej moraš preverit ali imaš GEN1 ali GEN2 verzijo Blade-a. Imaš telefon že rootan, naložen clockworkmod?

GEN1 verzija: lahko naložiš CM 7.0 Stable ali Nightly verzije do N39.
GEN2 verzija: lahko naložiš le Nightly verzije od N40 naprej.

Pred namestitivijo ROM-a moraš obvezno naredit Full Wipe (factory reset + cache + dalvik). Da se tudi preko nekih SW programov, ampak meni se zdi lažje vse naredit v Clockworku.

Če boš šel po po teh navodilih nimaš kaj za zgrešit.

Drugače se za gajbo ne bi branil naredit tega
smile-1.gif
, ampak sem od danes popoldan odsoten do začetka naslednjega tedna.

Ateis

Guru
13. sep 2007
2.306
821
113
kakorkoli obrnem dobim rezultat: inatslling ... asser failed: getprop("ro.product.device") == "blade" || getprop ( ro.BE:unknown command [uild.product")] e: error in /sdcard/update.zip" (status 7)
installation aborted!
!?!??!?!?!?!?!??!

kr neki. nekje sem zasledil, da potrebujem clockwork 3+. jst pa imamo naloženo 2.x. kao updatam tale clockrecovery? namreč računalnik mi ne zazna telefona pa sem dal govnilnike.. grrrrrrrr

lp

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
po spominu, najprej sem rootal, daš root, čeprav ti javi da je že, potem sem naložil rom manager iz marketa, z njim namestil ClockworkMod, na kartico skopiral CyanogenMod in potem iz rom manegerja bootal v CyanogenMod recovery, tam pa potem wipe in potem install. Pred tem je verjetnodobro da narediš v rom managerju še backup. Če kaj rebootaš še enkrat zalaufaj androot, vsaj jaz sem moral, da rom manager dela ok.

http://uploading.com/files/6681c31f/UniversalAndroot.apk
http://wiki.cyanogenmod.com/index.php?title=Latest_Version#ZTE_Blade

Ateis

Guru
13. sep 2007
2.306
821
113
a ma kdo čas danes al pa jutri, da mi zrihta zdevo. gajba. ker zdej sem porabil čisto preveč časa za bedarije.

zdej mi pa telefon dela, se mi je clockrecovery zjebal. fak!!!!

lp

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.920
662
113
Lahko probaš potegnat iz marketa Rom manager in v njemu izbereš "Flash ClockworkMod Recovery"...

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
evo še cela navodila, po katerih sem delal, samo tam ko se download firmware pač downloadaš CyanogenMod-7

On your phone go to Settings > Applications > Tick Unknown Sources (if not already ticked).
Download Universal Androot – Download.
Copy to the SD Card and Install Universal Androot using a File Manager like the “Filer” app.
Once installed Run Universal Androot and Click the “Root” Button (and let it do its thing), your phone should now be Rooted.
Download and Run “ROM Manager” (free version) from the Android Market.
Press the “Flash ClockworkMod Recovery” Button, you should get a Superuser message popup, just click “Allow” and let it do its thing.
Exit out of ROM Manager for the time being.
Download the 2.1 Debranded firmware – Download.
Copy the De-Branded firmware to your SD card leaving it in .zip format.
Load ROM Manager and press “Reboot into Recovery”, your phone will now reboot.
In ClockworkMod select “Wipe Data/Factory Reset” then “Wipe Cache Partition” then under Advanced choose “Wipe Delvik Cache”.
Navigate the menus to flash the file “r8_update_de-orangeated_blade_signed.zip” (Install Zip From sdcard > Choose zip from SD Card).
Wait for the image to flash.
Once done just restart your phone and it should be totally de-branded.