Zopet London...

guardy

Guru
3. avg 2007
8.486
1.051
113
Obišči stran
ja, pregledal stare teme. Vendar, kje prespat v londonu za dva dokaj "poceni", pa da si bolj v središču, da malo prišparaš pri prevozu ter da so zraven znamenitosti? Glede na to, da se odločam za odhod na vrat na nos, bodo že letalske karte dokaj "drage"
smile-1.gif

Hvala za mnenja.

edit: nekaj se govori o poceni prenočišču pri nekem slovenskem domu? Ima kdo kak info?

Nazadnje urejeno:

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Jaz tudi do sedaj trikrat...sem pa dobila informacije, da se zadnje čase zelooo pritožujejo nad higieno, tako da bova zdaj malo razmislila o zamenjavi hostla
frown-1.gif

karantanka

alterka & vizitka 2007
19. jul 2007
7.108
0
36
Notranjska
www.mojaknjiga.si
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
edit: nekaj se govori o poceni prenočišču pri nekem slovenskem domu? Ima kdo kak info?

Verjetno si imel v mislih slovenskega župnika (Stanislav Cikanek), ki nudi prenočišča. Jaz sem se zanimala pri njemu, pa mi ni blo všeč to, da so punce ločene od fantov. Ne vem mogoče je pa zdaj kaj drugače.

klik

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Mi smo ga enkrat konaktirali, in je imel poleg vsega še zelo aroganten odnos, tako da se potem že zaradi tega nismo odločili za prenočevanje pri njem.

Slick

Majstr
18. sep 2007
2.281
191
63
Jaz sem spal v Travelodge, takrat je bilo precej poceni. V Londonu imajo kar nekaj hotelov, ne spomnim se točno kateri je bil. Malo pobrskaj po njihovi strani, verjetno so tudi cene precej podobne.

AndrejK

Fizikalc
7. sep 2007
1.279
3
38
SI
Z ženo sva spala v HolyHouse Hotel - čisto ob Victoria Station. Oz vsaj rezervirala sva tam, dejansko sva imela sobo v CedarHouse - ista ulica isti lastniki. Rezervirala sva prek www.venere.com strani. Sobe so, kot sem povedal, bolj tako tako - kar je po eni strani fino, ker ti ni do tega, da bi se zadrževal v sobi in posledično več vidiš :D
Za naslednji trip v London razmišljava, da bi vzela EasyHotel. Se mi tudi ne zdi prav drag.

guardy

Guru
3. avg 2007
8.486
1.051
113
Obišči stran
Easy hotel sem tut sam gledal, cenovno je full ugodno, pa še dokaj bliz imaš velik znamenitosti. Sam očitno bo tale izlet moral počakat do spomladi, ker 515€ za karto pa res ne dam
smile-1.gif

AndrejK

Fizikalc
7. sep 2007
1.279
3
38
SI
verjetno, da ja. Če kupuješ karto tik pred zdajci, potem je pasje draga. Tudi pri nizkocenovnikih.

AndrejK

Fizikalc
7. sep 2007
1.279
3
38
SI
Možno, da je gledal Adrio z Brnika, pardon Letališča Ðouzija Pjuknika. V začetku oktobra vse prek 200€ za osebo... Easy je ceneje, Ryan verjetno tudi.

I

Izbrisan uporabnik #488

Tudi easy je ultra drag, če kupiš karto tik pred zdajci... Kar poglejte si na strani. Sem gledal cena v eno stran tudi 240 eur, kasnejši termini pa tudi po 51
smile-1.gif

Adria pa itak druga zgodba...

Sem dal na easyjet odhod 17.10 in nazaj 23.10 pa pride vse skupaj = 117 EUR po osebi.
Ne pozabiti ko delate rezervacijo prišteti tudi stroške prtljage (9 eur za ročno prtljago, nekoč je bila gratis).

Enosmerna za 18. september pa je kar 206 EUR, 19.09 pa 265 EUR!

guardy

Guru
3. avg 2007
8.486
1.051
113
Obišči stran
Ja, karta je cenejša, ampak če rabiš odhod datum 24.9. prihod nazaj pa 28.9. potem je tut easyjet 450€, adria pa 515. Ta datum pa zato, ker imava takrat dopust. Sva se pa odločila, da gremo v london raje spomladi, pa že letos rezterviram use in dobim karte za 100€ ali manj
smile-1.gif

AndrejK

Fizikalc
7. sep 2007
1.279
3
38
SI
Saj. Pri Easyju se splača vse načrtovati vsaj par mesecev vnaprej - letalo, hotel, transfer z letališča. Midva sva bila na primer zelo navdušena nad EasyBusom s Gatwicka do Victorie. Nov mali avtobusek, šofer nenormalno prijazen in to Anglež, ne kakšen indijec, katerih je vse polno po Londonu (pa nimam popolnoma nič proti indijcem, pakistancem... da me ne bo kdo obtožil rasizma
smile-1.gif
)
Če torej sklepam po Easy Busu, bi moral biti recimo tudi Easy Hotel ql, in pa upam, da tudi Easy Jet.

Odyssey

Pripravnik
9. okt 2007
756
3
18
Mene pa zanima če kdo potuje v London zdaj v kratkem. Če bi mi lahko prinesel tole :

Pringles : Salt & Vinegar (čips z okusom kisa).
smile-1.gif

413N2BJNCWL._SL500_AA280_PIbundle-14,TopRight,0,0_AA280_SH20_.jpg

Ni ga za dobit drugje v eu kot v angliji
smile-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Ryanair iz Graza je bistveno cenejši kot easyjet iz LJ. Za nas iz MB je Graz boljša izbira.
Isti termin povratna easyjet 118 eur iz lj, a iz Graza le 50 eur...
oboje seveda s taksami, enim kosom prtljage... isto letališče (Stansted).