Zobna prha

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Že nekaj časa iščem napravico "zobna prha", pa je nikjer ne zasledim. Ko sem bila majhna sem to videla pri dedku in babici in sklepam, da to še danes prodajajo, vendar v bolj moderni obliki.

V posodico daš vodo in nato skozi poseben nastavek pod pritiskom vn voda šprica.

Kje naj to najdm.

Help?
cheer.gif

p.s. - v bistvu je na internetu veliko ponudbe, ampak bi jaz to rada videla v živo. Oziroma, če kdo ve katera je dobra..

Nazadnje urejeno:

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Aha, kaj pa tiste variante, da lahko reguliraš pritisk, pa da maš več nastavkov, da uporablja cela družina?

Videla sem od ORAL B, ampak kok je to kaj kvaliteta?

marc

Fizikalc
26. apr 2008
1.205
26
48
Maxi, če imaš slučajno težave z dlesnimi ( z parodondozo ali kaj podobnega) zobozdravniki odsvetujejo uporabo zobne prhe.

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Mah kje pa, sam si izredno težko umivam osmice - in se mi zdi, da bi mi to pomagalo.

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
A taka ščetka ki ima daljše ščetine na koncu ti tudi ne ustreza?

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.778
176
63
ksz

rešitev je v majhnih ščetkah, včasih posežem celo po otroških. Edino s tako lahko kontrolirano ščetkam kočnike zadaj.

lp

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Ma jst to čist verjamem, da nuca, ampak jaz samo s ščetko pridem do sedmice, se mi že dviga vse skp, da ne govorim kako zgledam, ko si osmico umivam. Samo to...

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.460
573
113
44
Še vedno Rdeči revirji
srce-1.gif

Če jih imaš že zunaj si zrihtaj datum na stomatološki. Pojdi do svojega zobarja in mu pojasni svoje probleme z osmicami. Počasi te bodo začele tudi "boleti". Jaz sem imel občutek kot da imam premajhno čeljust. Ne gre za klasičen zobobol, pač zobje nimajo placa in začnejo pritiskat na vse strani.

Če imaš pamet že zunaj to sploh ni tako huda zadeva. Dajo ti inekcijo in odšravfajo zob ven.

Glede zobne prhe. Jaz uporabljam Oral B profesional care (ščetka in prha v kompletu). Namontiraš šobo na nastavek, naliješ vodo v rezervoar, porineš šobo v usta in zalaufaš. Na šobi imaš možnost curka in razprševanja.