Zmrznil Garmin 255

Bakki33

Fizikalc
8. dec 2007
426
71
28
Zdravo!

Delal sem posodobitve na novem Garminu 255. Ko sem ga odklopil z računalnika se je ponovno zagnal, napisal "LOADER LOADING..." in v tem stanju zamrznil. Kakšna ideja? Ne gre ga izklopit, računalnik ga ne prepozna resetiranje (desno spodnji vogal + vklop) ne deluje,...

Na netu sem našel več ljudi s podobnim simptomom, vendar nobene delujoče rešitve.

Hvala za pomoč.

Lp, B!

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
Ko ti je napisalo LOADER LOADING, takrat se je naprava posodabljala, to pa traja nekaj sekund ali celo minuto in si verjetno bil neucakan in si prekinil proces.

I

Izbrisan uporabnik #488

Ni nujno da je kritično. Tudi meni je to naredilo na modelu 205.
Drži tipko za vklop/izklop nekaj časa da ugasne. In se bo ponovno zagnal ter začel updejtom.
Lahko stisneš tudi gumbek reset.
Pri meni je potem normalno delalo in naredilo upgrade. Zgleda da je nek problem v zadnjem FW.

Bakki33

Fizikalc
8. dec 2007
426
71
28
Napis je na ekranu bil nekaj ur. To seveda ni bilo posodabljanje... Tipka za vklop/izklop ni napravila ničesar, zato

sem počakal, da se je izpraznila baterija. Po priklopu na napajanje, se je normalno posodobil in deluje.

I

Izbrisan uporabnik #488

Kot sem napisal, ni treba nič šraufat, niti čakat da baterija mrkne.
Držiš tipko vklop izklop, itak pa imaš na napravi še hard reset tipko...
A brez veze pišem rešitev?
smile-1.gif

Bakki33

Fizikalc
8. dec 2007
426
71
28
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Kot sem napisal, ni treba nič šraufat, niti čakat da baterija mrkne.
Držiš tipko vklop izklop, itak pa imaš na napravi še hard reset tipko...
A brez veze pišem rešitev?
smile-1.gif

Kot sem napisal, rešitev s tipko za vklop in izklop ni delovala.

Hard reset tipke pa
confused-1.gif
nekako ne najdem...

I

Izbrisan uporabnik #488

Napisal sem ti, da sem imel popolnoma enak "problem" na 205, zadnji FW za eco route dela cirkuse...

Tipka reset je spodaj pod nalepko, ki je ne rabiš odstranit. Pa glej ga zlomka, celo piše na nalepki reset in gumb je označen s krogcem.

Podobne teme