Zmogljiv Android telefon, ki ni "televizor"

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Iščem neko kolikortoliko zmogljivo zadevo z Androidom, toda neke normalne velikosti. Glede na stvari, ki sem jih imel, se mi zdi nekje do 3,7' zaslona še max da lahko normalno nosim v žepu. Toda ko gledam te nove, zmogljive zadeve, so vsi že na velikosti prenosnega televizorja (Desire HD, Galaxy S2,3...).

Pač razmišljam o menjavi HTC Desire, ker je relativno počasen (kljub Cyanogenu) in ker mi gre na živce to pomanjkanje notranjega spomina (imam ext3 in hitro kartico, samo to ni to)...

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.905
113
1. Odsanjaj te ideje, ker to ne obstaja. Pod 4 inch nic pametnega
2. Imas prav, zdi se ti. Namrec vse te igrace pasejo perfektno v zep.
Je pa res da ko prvic primes v roko je sok. Ampak navadis se v 1 dnevu

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Galaxy W i8150

Sem bil sam v podobni situaciji. Pod 4", vsaj 480 x 800 resolucija, da ni težav s programi in da se ne vidjo pixli, pa da nima 800Mhz procesor in 256MB rama:) Aja, pa cena do max 200€

Včeraj sem ga posodobil na zadnjo verzijo, žal ICS-a uradno ne bo dobil. Ne uradno na XDA je pa tudi mislim, da samo eden. Ker telefon dela, ne bom sprobaval;)

Telefon ni za mene, tko da kaj več iz izkušenj glede hitrosti in ostalga ne morem povedat. Kolk sem se včeraj igral je pa prava raketa.

Htc-ji imajo vsi slabšo resolucijo in mislim, da večina tudi procesor. Tko, da je bila edina izbira ta galaxy w.

Sedaj ga imaš na mobitelu z naročnino za 150€.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Sedaj se ne spomnem zakaj sem ga izločil iz ožjega izbora. Po hitrem preletu bolhe in googla, pa vidim, da je še večja exotika kot wonder.
Wonderja sem dobil 1 teden starga, kar za desire s mislim, da ni mogoče.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.905
113
Zmogliv telefon in eno jedro v letu 2012 nekako ne gre v en stavek. Torej popravi naslov da isces povprecen, rahlo zastarel telefon. Tega pa je kar nekaj na voljo s takim ekranom. Poglej recimo nexus s. Je ze na 4.1 verziji, medtem ko vecina konkurence verjetno ne bo niti 4.0 docakala.

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Kdo pa je posal kaj o enem jedru? Iščem namreč čimbolj zmogljivo zadevo, toda takšno da se da še vedno nosit v žepu kavbojk. Kadar rabim ogromen ekran vzamem v roke tablico

Duro

Pripravnik
11. jan 2010
39
0
6
Jaz imam Galaxy Wonder in sem full zadovoljen. Sem pa bil v enaki situaciji kot ti in je bil Wonder prava izbira.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Sony Xperie so zanič. Moja ima SE Ray, pa to toliko LAG-a, da ne morem verjet. Sem updejtal na ICS.

Če bi iskal nekaj z majhnim zaslonom, bi vzel iPhone. Fajn mobitel, če te ne moti majhnost oz. jo iščeš.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Sony Xperie so zanič. Moja ima SE Ray, pa to toliko LAG-a, da ne morem verjet. Sem updejtal na ICS.

Ker ima tvoja leto dni staro Xperio s 1GHz procesorjem in 512 MB RAM, so posledično vse Xperie zanič
rolleyes-1.gif

perssak

Pripravnik
15. feb 2009
66
0
6
koroska
Sam sem prešel iz galaxy ace 3,5 zaslon na Galaxy s2 in ni bilo nobene panike v 2 dneh sem že bil navajane nanj in mi ni bil moteč ,kot tudi sedaj ko sem šel na galaxy s3 ki je malenkost večji kot s2 ni nobenih problemov tk da moj glas gre S2 ali S3

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
SAMSUNG GALAXY W I8150 ali HTC EVO 3D? oba sta po 149€ mobitel splošna akcija.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:

Ker ima tvoja leto dni staro Xperio s 1GHz procesorjem in 512 MB RAM, so posledično vse Xperie zanič
rolleyes-1.gif

Če vidiš telefon v tolikšni meri lag-at, verjami da se ti zdi zanič. Do 2.3 je samo malo lagalo (še zmeraj preveč za moje pojme), potem je prišla 4-ica in katastrofa.

http://talk.sonymobile.com/thread/35983

A kupi kdo?
wink-1.gif

Qmi

Fizikalc
22. jul 2007
1.056
1
38
41
Ljubljana
ICS update od Sony-ja je katastrofa
crazy1.gif

Na Arc S je lag katastrofalen, pa ima še malo boljši proc od Ray-a... Gingerbread je delal super...absolutno brez laga
wink-1.gif

Ko vidim, kako na Xperii mini pri moji GB laufa se mi kar malo kolca
crazy1.gif

Bom sigurno flashal v kratkem, samo da najdem voljo in čas, da celotno zadevo pogruntam
wink-1.gif

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.497
7.011
113
SE oz zdaj samo S je res hitro dal ICS update za Xperie 2011 ven in tako utišal vse, ki so kar naprej nergali in ga hoteli en dan prej preden je sploh ICS ven prišel. Zdaj pa imajo... ICS. dela pa kakor dela. Jaz sem ga na na svojem Arcu naložila, da vidim v čem je fora, pa šla nazaj na GB in Xperie na 2.3 ROMu (tudi uradnem) so super. Meni nič ne laga. Edino kar včasih malce pogrešam je več pomnilnika...

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
ray je bistveno podhranje telefon, da bi lahko dostojno lavfal ICS. Pravzaprav sploh ne razumem, zakaj bi kdo na telefon, ki nima vsaj 1ghz in/ali dual core sploh šel delat upgrade...