Torej..punca mi je všeč...povabil sem jo na randi (seveda ne s temi besedami "vabljena si na randi")..takoj je bila za..
Randi bo v LJ, saj je LJ-čanka..
Povabil sem jo tako na izi, ne ona pocukrana varianta "greva na večerjo ob svečah", ker bi dobila sladkorno....Ne mara pocukrano, se mi zdi, da je navdušena, da bo na izi..Hočem se prepustiti dogodkom..Zamislil sem si, da jo peljem recimo na eno tortico..ker jih ma ful rada..v kakšno dobro slaščičarno...pa potem, če bo stvar vredu stekla na kakšno šetnjo, kam na samo...
Avto mam, prevoz ni problem...
Rabim ideje...Štajerc, pa LJ slabo poznam..
Šlaščičarna v centru? Zvezda?
Šetnja? Grad? Špica? Tivoli?...
Prosim dajte mi malo švinglcev he he...Nočem stvari furat na način "ti povej, kam bova šla"..
Randi bo v LJ, saj je LJ-čanka..
Povabil sem jo tako na izi, ne ona pocukrana varianta "greva na večerjo ob svečah", ker bi dobila sladkorno....Ne mara pocukrano, se mi zdi, da je navdušena, da bo na izi..Hočem se prepustiti dogodkom..Zamislil sem si, da jo peljem recimo na eno tortico..ker jih ma ful rada..v kakšno dobro slaščičarno...pa potem, če bo stvar vredu stekla na kakšno šetnjo, kam na samo...
Avto mam, prevoz ni problem...
Rabim ideje...Štajerc, pa LJ slabo poznam..
Šlaščičarna v centru? Zvezda?
Šetnja? Grad? Špica? Tivoli?...
Prosim dajte mi malo švinglcev he he...Nočem stvari furat na način "ti povej, kam bova šla"..
Nazadnje urejeno: