Zmanjšanje porabe baterije telefona

SpaceMonkey

Pripravnik
11. avg 2007
761
3
18
Torej zanima me, kako bi zmanjšal porabo baterije, saj mi sedaj drži samo dva dni ? Imam Nokio 6620 classic. Se da kakšne funkcije izklopit, da bi mi baterija držala vsaj malo dlje ? Drugače sem čisto povprečen uporabnik, ne kličem veliko, kakšen sms sem ter tja, včasih naredim kakšno fotko, malo browsam po netu (nekje pol ure na dan). Do sedaj sem izklopil samo tone tipk, nastavil čist osnovno temo, čez ostale nastavitve se mi zaradi pomankanja časa še ni uspelo prebiti.

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
To maš ti, nokia 6620? Skoraj ne veramem, če praviš, da je telefon praktično nov...

no6620_00.jpg

Glede na to, da si pol ure na dan na netu, je še tak vredi , da ti zdrži cela 2 dni.Pa izklopi 3G povezljivost, ko nisi na netu, pa bo še za kaki dan dlje zdržala.

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Se mi je zdelo.
smirk-1.gif

Vglavnem izklopi 3G, ko nisi na netu, pa osvetlitev zmanjšaj, pa naloži najnovejši softver na telefon, seveda prej shrani imenik, slike itd... Kaj več pa tak ne moreš naret... . Pa temo si nazaj naštimaj, ker nima neke veze pri porabi energije.
wink-1.gif

SpaceMonkey

Pripravnik
11. avg 2007
761
3
18
OK, hvala za nasvet
nahrung002.gif
Bom probal, če bo kaj boljše. A sej je to isto, kot če si nastavim profil: Brez povezave a ne ? Za osvetlitev pa ne vem, če bom kaj dosti manjšal, mi je že itak precej temna slika. Še eno vprašanje, kje se pa najde in naloži najnovejši software, je to brezplačno ali je treba programe posebej plačat ?