zlobni ljudje

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
v dveh dneh so mi na parkiriscih fino podrgnili dva avtomobila. na zalost se policajem ne da iskati taksne ljudi zato bom odslej delal na svojo roko.

naj sekam roke ali si kupim en star pickup in se zaletavam v nakljucne avtomobile na parkiriscih? ker ceprav imam enega "na kasko" res nimam casa skakati od cenilca do licarja in izpolnjevati papirje.
10.gif

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Če je to na domačem parkplacu (blok, hiša), nastavi kako malo kamerco na avto. pol pa samo gasa na njih...
evil.gif
.

Vem, kako je..Men na šihtu so ga tud. Barabe ene. Tok merkam na avto, pol ti ga pa drugi spraskajo. Cepci eni
10.gif

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Definiraj tudi "fino podrgnili"?
smile-1.gif

V stilu ravsa čez cel avto? Ali pa zgolj pikica od odpiranja vrat, kjer so avti lepo nagneteni na parkirišču, osebki pa nepazljivi, kako odpirajo vrata?

Ogo

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.079
137
63
okolica mesta
Ali pa si kupiš eno staro krntijo
smirk-1.gif
Večinoma taki budnejo avto(dedki, mamice...), ki so že tako na cesti šlampasti.

Nazadnje urejeno:

koliko

Guru
21. avg 2007
4.368
2.404
113
SV SLO
In mu potem izplačeval fino mesečno rento za bolečine, poškodbe, psihične težave, neplodnost,........
Pri nas so barabe zaščitene, večja baraba si boljše prideš skoz.
Jaz si v takem primeru mislim samo uboga duša, ki je to naredila. Vse se vrne vse se plača verjami. Bo že nekje naletel na mino, in se ti sploh ni treba ukvarjati z njim, bo že sam poskrbel zato. Edina škoda je, da potem ne moreš vedeti kaj točno se mu je zgodilo.

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48
kaki dedeki...
zadnjic vidim eno "bejbo " kako veselo telefonira obenem seveda vzvratno parkira in ko izstopi iz avta butne z vratmi v sosedni avto da se vrata kar obijejo.Seveda se ne da motiti in odkoraka z telefonom na usesu naprej.
10.gif

PIC

Fizikalc
17. avg 2007
2.466
2
38
A ni zalostno, kako cloveske gnide manifestirajo svojo neuspesnost in frustriranost v zivljenju.

Cisto prav jim je, da jim v zivljenju ne uspe!

LP,
PIC

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Vsega je. Meni je en model 6 let nazaj odbil cela zadnja vrata na parkirišču. Palicajem se itak jebe. Še dobro, da sem imel kasko.

Ogo

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
v dveh dneh so mi na parkiriscih fino podrgnili dva avtomobila. na zalost se policajem ne da iskati taksne ljudi zato bom odslej delal na svojo roko.

naj sekam roke ali si kupim en star pickup in se zaletavam v nakljucne avtomobile na parkiriscih? ker ceprav imam enega "na kasko" res nimam casa skakati od cenilca do licarja in izpolnjevati papirje.
10.gif

Jah, tako pač imamo vzgojene ljudi v SLO...
cry12bpy.gif

Tudi meni so prvi teden po nakupu avta v BTC ornk podrgnili zadnji odbijač
10.gif

Ampak kaj naj? Kot si sam napisal, ne moreš popolnoma nič. Kako boš našel storilca??
Jaz že imam od zavarovalnice odobren nov odbijač...

Bossek

Pripravnik
24. sep 2007
668
7
18
bostjan.muha.cc
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
10.gif
najbolje da se zaletavaš v nakljucne avtomobile
stupid-1.gif

si mogoče pomisil, da so ga ravno zato tebi?
confused-1.gif

fem da te to fino razpizdi, sam če boš še sam začel bo tole postal nekako začaran krog
uf-1.gif