Zlatko_kontakt

Stardo

Pripravnik
3. jan 2009
353
0
16
41
V soboto (1.9.) se z mojo najdražjo poročima in bi nujno rabil kontakt od Zlatka.

Da razložim zakaj.............. Prvi ples nama igra Muff z skladbo "Naj sije v očeh". Itak je to presenečenje, ker niti priče ne vejo, da se bo to zgodlo...In prav zato bi rada stopnjevala vzdušje z Zlatkom in komadom "Več od lajfa" naprej pa itak veselje do Pliberka
smile-1.gif

Skratka.. Če kdo razpolaga z kontakom od Zlatka se res priporočam. Talam ALTE, Mercator pike, smreke, jelke pa pitaj boga ka še vse

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
Njega se ne da kupit!!!
tongue-1.gif

pejt mal okol fužin...

bimbim

Pripravnik
26. avg 2011
87
0
6
Kontaktiraj ga preko fb... bojim se edino, da si se ti tega malo 'hitro' domislil?
shocked-1.gif

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.473
5.067
113
Če ti že Muff špila in ker pevka sodeljue z Zlatanom, bi verjetno tud oni imeli njegov kontakt in ga lažje prepričali, da bo špilal na poroki?!?

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Stardo pravi:
V soboto (1.9.) se z mojo najdražjo poročima in bi nujno rabil kontakt od Zlatka.

Da razložim zakaj.............. Prvi ples nama igra Muff z skladbo "Naj sije v očeh". Itak je to presenečenje, ker niti priče ne vejo, da se bo to zgodlo...In prav zato bi rada stopnjevala vzdušje z Zlatkom in komadom "Več od lajfa" naprej pa itak veselje do Pliberka
smile-1.gif

Skratka.. Če kdo razpolaga z kontakom od Zlatka se res priporočam. Talam ALTE, Mercator pike, smreke, jelke pa pitaj boga ka še vse

V trgovini HETA v BTCju (nasprot Loterije) ga bos nasel, ce trenutno ni tam ti bodo zagotovo posredovali kontakt. Lahko tudi poklices tja sam ne ravno danes
wink-1.gif

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
čestitke za vajin dogodek...ampak ne morem bit tiho te moram prašat... kaj bo pa naslednja tretja stopnička, Murko?

Brez heca, ostanita na Muffu, s tem sta zadela na polno, ne pa z enim Zlatkotom....

Rajc

Pripravnik
22. jul 2007
571
5
18
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
čestitke za vajin dogodek...ampak ne morem bit tiho te moram prašat... kaj bo pa naslednja tretja stopnička, Murko?

Brez heca, ostanita na Muffu, s tem sta zadela na polno, ne pa z enim Zlatkotom....

Vsakmu svoje, teb ne sede, men se pa zdi dobra ideja, nadaljevanje z Zlatkom in komadom Več od lajfa.

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Jaz bi potem raje dal kakšen slovenski zimzelen komad v nadaljevanje, recimo Pepel in kri - Kot nekdo ki imel me bo rad, res pa je da njih ne boš dobil
evil.gif

jaka6

Fizikalc
7. avg 2007
1.302
9
38
Družmirje
Sem hotu prašat kwa je to Muff! Pa sem šel na youtube pogledat... hudo. Sploh nisem ved kdo je to pa sem dostkrat na radiu slišu.