Vsem ostalim, ki vas je g. Zlatko Lipej iz Medvod prnesu okrog.
Ne jamrat ampak ukrepejte. Tole, kar tukaj pišete je poznan že par let. Zlatko Lipej je šalabajzer tahujše sorte. Jaz sem ga prjavu na odvetniško zbornico pa na pulcijo. Ena prjava niti ni tak problem. Ko jih bom mel pa 10 bo pa drgač.
Pa snemejte pogovore z njim pa magar na youtube dejte če nimate jajc da ga prjavte pulciji.
Preveč je dobrih advokatou da bi dnar puščal pr takihle barabah. Čeferin vam bo garant tko naredu k je treba pa cenej.
Aldo
“Če stranka meni, da ji je odvetnikovo ravnanje povzročilo škodo, lahko uveljavlja odškodninski zahtevek iz naslova zavarovanja odvetniške poklicne odgovornosti pri zavarovalnici, pri kateri je odvetnik zavarovan. Če so podani tudi elementi disciplinskih kršitev, lahko poda stranka Odvetniški zbornici Slovenije še disciplinsko prijavo zoper odvetnika. Po ustaljenem postopku se prijava najprej odstopi odvetniku v pojasnilo in če gre za kršitev, se zadeva odstopi disciplinskemu tožilcu v pregon. Če prijave tožilec ne zavrže, obravnava zahtevo za uvedbo disciplinskega postopka disciplinska komisija prve stopnje oziroma disciplinsko sodišče (za hujše kršitve)”