Zlatko Lipej odvetnik iz Medvod je šalabajzer.

aldoaldo

Zelenc'
13. sep 2010
5
0
1

Vsem ostalim, ki vas je g. Zlatko Lipej iz Medvod prnesu okrog.

Ne jamrat ampak ukrepejte. Tole, kar tukaj pišete je poznan že par let. Zlatko Lipej je šalabajzer tahujše sorte. Jaz sem ga prjavu na odvetniško zbornico pa na pulcijo. Ena prjava niti ni tak problem. Ko jih bom mel pa 10 bo pa drgač.

Pa snemejte pogovore z njim pa magar na youtube dejte če nimate jajc da ga prjavte pulciji.
Preveč je dobrih advokatou da bi dnar puščal pr takihle barabah. Čeferin vam bo garant tko naredu k je treba pa cenej.

Aldo

“Če stranka meni, da ji je odvetnikovo ravnanje povzročilo škodo, lahko uveljavlja odškodninski zahtevek iz naslova zavarovanja odvetniške poklicne odgovornosti pri zavarovalnici, pri kateri je odvetnik zavarovan. Če so podani tudi elementi disciplinskih kršitev, lahko poda stranka Odvetniški zbornici Slovenije še disciplinsko prijavo zoper odvetnika. Po ustaljenem postopku se prijava najprej odstopi odvetniku v pojasnilo in če gre za kršitev, se zadeva odstopi disciplinskemu tožilcu v pregon. Če prijave tožilec ne zavrže, obravnava zahtevo za uvedbo disciplinskega postopka disciplinska komisija prve stopnje oziroma disciplinsko sodišče (za hujše kršitve)”

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.770
15.829
113
ejga model, dej se ti malce umiri s tem lipejem pa vsemi tvojimi ostalimi nicki, smetiš povsod non-stop na polno... da ne bo res sledil kakšen IP ban

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Ej model, tle si že bil, a si pozabil ? Spomin k zlata ribica.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Za crknit smešno mi je, ko model navaja ene člene pa neki, kao obvlada. Res škoda, da se ni kar sam zastopal proti zavarovalnici. Ampak seveda, tisto pa ne moreš anonimno.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.770
15.829
113
sej maybe je pa čist res. sam ni treba pol čist povsod pisat o tem pa najedat folku...

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Citat:
Uporabnik yamahafazer pravi:
mogoče je pa res budalo odvetnik

Če se bo za vsako budalo v sloveniji drugo budalo registriralo na alterju, bo kmalu 2 mio uporabnikov in glupih objav.

marijaortnek

Zelenc'
29. sep 2010
2
0
1
Aroganca in primitivnost ki jo Lipej / Numy izkazuje na tem forumu je popolnoma identična z odnosom, ki ga izkazuje do svojih strank.
Navaden tat si odvetnik Zlatko Lipej, tudi, če drugim govoriš, da so nepismeni in pod tabo se zadeva ne spremeni, še vedno si tat. Zavestno kradeš lastnim strankam, tudi mene si poskusil okrasti, samo jaz se nisem pustila. Ko si ugotovil, da ne bo šlo skozi, si poskusil krivdo pripisati sodišču in rekel, da je sodba nejasno napisana. Zanimivo, da se meni in sodnici ni zdela popolnoma nič nejasna. Mogoče pa je advokat Lipej Zlatko iz Medvod tisti, ki ima težave z razumevanjem teksta, je pa čudno, da ga očitno vedno razume tako, da vzame on več in stranka dobi manj.

Vsi so krivi samo Zlatko ne, še manj njegovi lepljivi prsti. Sramota za Rotary klub Medvode, katerega član si, sramota.

Marija Ortnek

pipo

Majstr
19. mar 2008
932
444
63
iha, kokice, danes na alterju polni program
pozdrav.gif

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik marijaortnek pravi:
Aroganca in primitivnost ki jo Lipej / Numy izkazuje na tem forumu je popolnoma identična z odnosom, ki ga izkazuje do svojih strank.
Navaden tat si odvetnik Zlatko Lipej, tudi, če drugim govoriš, da so nepismeni in pod tabo se zadeva ne spremeni, še vedno si tat. Zavestno kradeš lastnim strankam, tudi mene si poskusil okrasti, samo jaz se nisem pustila. Ko si ugotovil, da ne bo šlo skozi, si poskusil krivdo pripisati sodišču in rekel, da je sodba nejasno napisana. Zanimivo, da se meni in sodnici ni zdela popolnoma nič nejasna. Mogoče pa je advokat Lipej Zlatko iz Medvod tisti, ki ima težave z razumevanjem teksta, je pa čudno, da ga očitno vedno razume tako, da vzame on več in stranka dobi manj.

Vsi so krivi samo Zlatko ne, še manj njegovi lepljivi prsti. Sramota za Rotary klub Medvode, katerega član si, sramota.

Marija Ortnek

Oj, retardidl: ni Numy Zlatko Lipej, ampak jaz.

Ce hoces se naprej debatirati z mano, pripravi pet jurjev, da ti jih poberem. Pa le urno se potem umakni, da ti moj lepljivi prstek ne seze kam, kjer se ne umivas dovolj pogosto ...

borispibe

Zelenc'
7. okt 2010
5
0
1
Vsi ste LIPEji. :D
Ampak zakaj odvetnika Zlatka Lipeja tako branite mi pa ni jasno. Se vam zdi, da potrebuje odvetnike?

Radirko, svoje homoerotične sanje lahko obdržiš zase.
smile-1.gif

Tole, da nateguje stranke je splošno znano. Pač, tak način dela ima. Vsak, ki ima tri čiste in ki malo povpraša naokrog bo pač šel drugam. Rotary klub so pa tako sami Šalabajzarji, tako da Zlatko Lipej niti ne izstopa preveč.

Pač... baraba je, saj to je zdaj moderno, dokler ga ne ulovijo se bo imel fajn... potem pa malo manj... mu bo kdo pogledal tja kjer se ne umiva dovolj pogosto... a ne Radirko?

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
A zdaj nisi vec Marija ? Moje 'homoeroticne sanje' o Marijah so stvar, ki jo zelim deliti s svetom tako, kakor ti svoje debilizme o nekem advokatu
smile-1.gif
Tvoje homoeroticne sanje, o omenjenem advokatu, me pa res ne zanimajo.

Zanimivo je, da ima [censored], kot si ti, toliko casa, da po precej letih (enkrat si omenil 5000 SIT, v Sloveniji imamo ze kar nekaj let evre) smeti po forumih o tem, kako mu je nekdo baje pobral teh 5 tisocakov, ni ti pa uspelo oddati kaksne prijave na ustrezen naslov, da bi kdo ukrepal. To pokaze koliko je resnice v tvojih blodnjah.

Aja, jaz ga branim zato, ker mi placa 5000 SIT, ki jih pobira butcem iz kuvert
wink-1.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Juhu odvetnik sem!!!!!!!!!! To bo mami ponosna. Grem prec povedat.

P.S. kje dobim potrdilo ? A dobim lepo plaketo za na steno ? Pa classy tajnico ?

P.P.S. Marija a boš moja prijateljica na Facebooku?

GFors

Pripravnik
12. okt 2007
406
0
16
Obišči stran
Upam, da bo imel g. Lipej čas, in bo vložil kakšno kazensko ovadbo in nato še odškodninko zoper tega seratorja
hysterical-1.gif

Zdaj če je res slab, se ni česa bati ane
grims-1.gif

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Moji ženi tudi, je pa res da je vzel provizijo od vsote za isplačilo, pa še posebno nagrado mu je žena namenila v obliki takrat največjega bankovca.... Bila pa je še vedno konkretno v plusu...