Zimski športi na tv

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Spremljate kaj to? Če me dvigne ko prižgeš tv, pa prenašajo stalno eno in isto.......al smučanje, kjer so naši že nekaj časa stalno med tazadnimi ali pa skoke, kjer je tudi več al manj isto razen kakšnih izjem tu pa tam....... zakaj ne prenašajo kakšnega board eventa recimo, kot je sedaj bil o'neill evolution kjer je naša olimpijka cilka sadar dosegla 2. mesto .... pa tudi grilo je tekmoval tam v slopestylu, ki je v svetu zelo cenjen športnik pri nas pa ga menda vsak drug samo pozna :/ Zadnič, je tudi flander zmagal v paralelnem, ampak iz naših medijev je tak hudo prit do nekih pametnih informacij....... hvalabogu, da obstaja kaki freecaster itd....

nakoruzi

Pripravnik
8. mar 2008
209
0
16
Glupo vprašanje. Zakaj pa ne prenašajo vsake vaške lige v balinanju? Zato, ker se je nek šef odočil, da to zanima premalo ljudi in tega pač ni na TVju.
Ko boš zrastel in boš imel veliko denarja, boš pa poklical tega šefa in rekel, da bi sponzoriral prenose takih športov, ki jih samo ti želiš gledat, in ti bo povedal koliko to stane. V zameno pa boš imel reklamne bloke med prekinitvami in morebitni ostali gledalci bodo po forumih jamrali za koji K mora biti toliko oglasov od nekega polo frajerja in oni ne morejo normalno gledat tekme.
Zdaj pa hitro odrasti, da te kdo ne prehiti.
smile-1.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Brez zamere, ampak tekme z boardi so meni osebno bolj dolgočasne, kot prenos maše.
Saj vem, da so skoki tako gledano tudi dolgočasni, ampak oni vsaj letiiiiiiiijo daleč.
grin1.gif

Bi si pa z veseljem kdaj ogledal skicross. Tudi boarderje.
zmaga.gif

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Ne gre se zaj zato kdo je odrasl pa kaj meni paše pa kaj ne.........ampak sem htel povedat, da bi lahko bli tudi drugi športi malo bolj medijsko podrpti v katerih slovenci nizamo odlične rezultate. Mislim, da bordanje več ni kr nekaj tako, kot je včasih blo, da si videl tri borderje na bregu, ko si šel smučat......ampak bi lahko menda skoraj fifti fifti počasi blo, tak da ni zaj to neka "moja" kaprica. Napadel pa si tak oz se začel banalno izražat, ko da je pa zaj to neki bav bav........v čem se pa te boordanje tak razlikuje, da mi lahko pa zaj rečeš naj odrastem, ker pač bordm!?!?! Si spet edn tistih "nabjolpametnih.press"

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Citat:
Uporabnik pediater pravi:

Bi si pa z veseljem kdaj ogledal skicross. Tudi boarderje.
zmaga.gif

Saj mislim, da je sedaj tudi to olimpijksa disciplina pa še slovenci mamo enega dobrega predstavnika zraven.....

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Smučanje in skoki zanima staro in mlado, že desetletja, tudi če uspehi naših niso ravno blesteči v tem momentu.

Bordanje pač ne zanima kaj dosti ljudi.

nakoruzi

Pripravnik
8. mar 2008
209
0
16
Sorry, če sem te prizadel.
priden.gif
Hotel sem ti samo povedat, da če tebe zanimajo drugačni športi, še ne pomeni, da morajo tudi ostalo Slovenijo. Bi bilo pa lepo ja, ampak je vsak tak TV prenos povezan s premalo denarja.

Drugače pa sem vsako zimo na boardu že cca.15 let. Za tekmovanja, filme in ostalo boardarsko tematiko pa uporabljam internet, eurosport, extreme channel,...
A si predstavljaš Milovanoviča kako komentira big air?
cheer.gif

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Glej pa sajni panike......saj se negre tu za mene, če je mogoče kdo tak to vzel, ampak za naše športnike, ker se mi zdi dokaj krivično do njih.......tam nek smučar zasede 28 mesto pa vsi vejo.......cilka pa je recimo zaj bla druga pa več ko polovica ljudi sploh neve za njo....

Ja kar se pa tiče kadra na tv-ju pa si tudi ne predtsavlam, da bi bil kdo kompetenten za komentiranje česa takega
smile-1.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Glej, boardanje je za gledat dolgočasno.
Nasploh je paralelna tekma vsaj meni beda od bede, tudi tale smučarski Munchen je bil dolgčas. Ko bi vsaj kamere bile bolje postavljene, nekje z vrha, pa da bi bila samo ena, ne pa da snema ene neumne kote, primerne kvečjemu za lepo fotko.

Če pa bi naredili progo kao smučarji, bi bilo pa še bolj dolgočasno, ker na boardu pač nisi tako gibčen, prav tako so hitrosti precej precej nižje. Se pravi odpade vse od slaloma do smuka.
Nato so akrobatski skoki. Če pogledaš najslabšega akr. smučarja, ti še vedno bolj zastane dih in te navduši, kot najboljši akr. skok boarderja. Jebiga.
Je pa skakat in se vozit ali z boardom ali smučkami podoben užitek, nič ne rečem. Za gledat pač ne.

Pipe pa je nekaj ekstra, kar morda še najbolj navdušuje. Vendar mene žal tudi to ne.

HrabiaMol

Fizikalc
28. jul 2007
1.400
1
38
Ena zanimiva bedarija je bila v nedeljo: Ob 15:30 se je začel biatlon v Oberhofu, skupni štart moški, na TV so pa predvajali posnetek smučarskega teka (m), s tem da sploh nimamo svojega predstavnika.

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Pa o tem vam govorim........sploh nimamo predstavnika, pa kaj še je lahko bol dolgocajtno spremlat, ko smučarski tek
smile-1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Grem stavit, da je to gledalo precej več ljudi (recimo jaz) kot pa bi bordanje. Saj v formuli in motorjih tudi nimamo svojih predstavnikov, ampak glej no, predvajajo pa vse od začetka do konca z vsemi izjavami vred.