Zimski škornji Pajar Trooper - kje?

raners

Majstr
4. mar 2008
2.841
462
83
Hej.

Iščen neke tople in nepremočljive moške zimske škornje in sem danes naletel v Transport-u na škornje PAJAR TROOPER ( LINK).

Še lepši pa so z belim robom:
41LZVhGFZ%2BL._SY395_.jpg

Naj bi bili zelo dobri škornji (sem malo bral mnenja na spletu) in tudi izgled mi ugaja (niso neki bikasti), kakor tudi cena - seveda s popustom: 60EUR. Kolikor sem torej prebral, naj bi šlo za vrhunske zimske škornje, še sploh za takšno ceno. Naj ne bi premočili in naj bi bili tudi zelo topli... Problem pa je, ker nimajo več moje številke (44).

Ali ve kdo, kje bi lahko (čimbližje Mariboru - Graz, Zagreb) kupil te škornje in še posebej za takšno ceno?

Ali mogoče tudi kdo ve za kakšne podobne tople in nepremočljive zimske škornje, ki ne bi bilo preveč bikasti in za podobno ceno? Lahko dodate tudi kakšen link...

Nazadnje urejeno:

DMX

Fizikalc
20. avg 2007
2.333
15
38
za takšno ceno jih verjetno ne boš nikjer dobil, saj so po mojem znižani le zaradi tega, ker jim je ostala le še ena številka

raners

Majstr
4. mar 2008
2.841
462
83
Hja, v neki nemški trgovini sem jih našel za 69,95 EUR, kar je tudi še solidna cena... Nisem pa preveril, če pošiljajo v SLO...

Supergirl

Pripravnik
1. feb 2008
321
0
16
Kaj v Ljubljani v njihovi trgovino jih pa nimajo? Naj ti preverijo, pa ti jih magari z internim pošljejo v Mb, al pa ti jih naj dajo na stran, pa se pač cukneš do Ljubljane...

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.469
447
83
Ali si jim rekel, da preverijo zalogo po Sloveniji? Trgovine imajo namreč vpogled v zalogo po poslovalnicah in meni se je že parkrat zgodilo, da sem v Transportu po Sloveniji lovil zadnje pare, nazadnje prejšnji mesec. K sreči ni bilo potrebno izven LJ (iz BTCja na Rudnik).

raners

Majstr
4. mar 2008
2.841
462
83
Ja, sem jim rekel, naj preverijo zalogo (in so rekli, da jih nimajo več - razen št.: 41). Sem jim rekel, naj preverijo tudi pri dobavitelju, pa še nisem dobil odgovora...

Jih ima kdo? Je zadovoljen?

Kaj pa kakšna alternativa tem?

raners

Majstr
4. mar 2008
2.841
462
83
@bizi, sem že tudi gledal, samo so ful bikasti na nogi... Bi pa rekel, da so topli in nepremočljivi, glede izgleda pa so bolj tak tak. Vsaj meni niso všeč... Ti od Kamika so bolj pohodniški...

Nazadnje urejeno: