Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Iščem nek winter base layer set (majica del.rokav & hlače) za bordanje in kak zimski pohod.
Imel sem nek (bolj čip) komplet iz Hervis, vendar je po eni sezoni začel prazpadati po šivih, tokrat bi kaj boljšega.
Vaša mnenja?
Craft sem tud gledal, samo hlače sem našel samo 3/4 pa mi ne odgovarjajo. Kje pa je kaka trg., ki drži Craft? (razen on-line)
Ravno mi je kolega hvalil Under Armour (cold gear), mogoče kdo pozna?
Promontana bo imela vedno manj, ker je od letos nov uvoznik. Craft je drugače kar solidna zadeva, sploh glede na ceno. Je pa tudi res, da je Craft dobr do takrat, dokler ne probaš kaj drugega..
baje je glede toplote še vedno najboljša volna. Ortovox imajo v igluju, samo daš za majco z dolgimi rokavi 80€ ... Zaenkrat ostajam na 5 let stari craft majici, ki še kar drži.
bordanje in pohod sta dve različni stvari. pri pohodu boš švical in ne rabiš ne vem kako tople zadeve. pač en base layer ter kakšno softshel jakno. za bordanje pa rabiš kakšno toplo zadevo.
recimo zlo kvalitetne so tudi od firme Odlo.
aja. UA dobiš v formi+ da ne boš tolk iskal okoli. jaz uporabljam cold gear za smučat (če je res mraz)
če nočete zapravljat celega premoženja za te majce, preverite malo na ebayu. lani sem za foro vzel eno compression no name spodnjo majco za par evrov in je daleč najboljša od vseh kar jih premorem
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.