Zimske radosti, lokacije?

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Ker ceste hitro spluzijo ali ma kdo kaksen zanimiv plac okol Ljubljane, da je recimo zasnezena makedam ali navadna ovinkasta cesta s snegom, kaksna planota al pa kej, Krim je vredu sam je vseeno mal prehard trenutno.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.098
16.270
113
cesta na Toško čelo? res je kratka a ene par kombinacij je dost ok
grin1.gif

...če se ti da pa slučajno kaj izven LJ zapeljat imaš pa cesto na Črnivec, cesto na Šenturško goro in lahko tudi dalje do Ambroža ter še dalje na Krvavec, prav tako je super cesta Komenda-Cerklje (pa ne mislim na tisto glavno čez Sp.Brnik), pa še bi se jih kaj našlo...

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Ja tosko celo je pomojem tisti del zanimiv k gre na katarino, sam ma tudi 2 hard klanca k nevem ce prides brez ket gor. Bom pogledal crnivec ce ni predalec

Alan

Fizikalc
22. jul 2007
2.031
19
38
42
Ljubljana
Krim je na hard, je pa zato cesta od Rakitne proti Cerknici ok.
Pa mogoče dolina Besnice, Janče, potem cesta na Lipoglav, pa iz Dolenjke na Orle...

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Ja na Krimu sem bil pa je zadnji del odpadel zarad snega.

Sem bral po netu pa hvalijo to cesto sam je zgleda da asfalt,kar pomeni v rjetno da je ze zdavnej spluzena.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.098
16.270
113
črnivec je ql drgač, samo poizkusi pridobit info o stanju na cestišču preden štartaš, ker na momente znajo res lepo uredit cesto, da ni problemov.. recimo ravno včeraj. fakin' povsod sneg, na črnivcu pa samo tone peska pa soli na cesti..... maš pa tako ali tako lahko od tam še back-up relacijo proti kisovcu in dalje...

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
hja... vse gozdne ceste dolgo ostanejo nesplužene recimo. Če ne, pa kadar na ful sneg pada, se goniš po mestu. itak preden splužijo traja kakšna urca...

ErrikDJ

Pripravnik
6. nov 2008
738
5
18
Pr minuti sm nehu gledat k so mi šle kocine pokonc!!
jezen.gif

Prokleti retardi!! Važn da zna pedal za bremzo tja do odbijača pohodt pa volan v eno smer obrnt!!
jezen.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.121
6.948
113
pri taščici
hitro ven dokler se ni plugov. Jaz sem si eno porcijo ze privoscil po zasavju. Ko na pošrek razdevicis 15-20 cm sveze snezne odeje je Lustno

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Sam ravnotako. Pri nas vse nespluzeno in kar je najhuje, sami meglenkarji, spredi, zadi vse kar se da prizgati ima vklopljeno na avtomobilu. Da bi pa ene dobre zimske gume kupil in tecaj varne, hitre voznje, ce se tako boji belih snezing to pa ne!

In potem se vozi sredi ceste, da prehiteti ne mores.

stupid-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.121
6.948
113
pri taščici
ker se mi ni mudilo in za mano ni bilo nobenega (pred mano pa ravno tako po sredi ceste) sem sel vec posrek kot.....kaj si je mislil on pred mano?! Ne bom zvedel nikoli

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
ponavadi se ustrasijo in drzijo pol km varnostne razdalje. Premisljujem, da bi rabil prihodnje leto spet nekaj s pogonom na zadnja kolesa ali pa dusterja. Se nekaj sem opazil, lastniki suv-ov so najbolj presrana sorta ljudi na cesti. Takoj za srebrnimi golfi s CE registracijo
smile-1.gif

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
hja... vse gozdne ceste dolgo ostanejo nesplužene recimo. Če ne, pa kadar na ful sneg pada, se goniš po mestu. itak preden splužijo traja kakšna urca...

Sej glih gozne ceste iscem, pa se snezne bankine majo levo desno tko da je to user frendly
smile-1.gif
. Sam iscem tle okol Ljubljane pa da majo saj kaksen km ali 5 poti. pa seveda da so kaksni ovinkci

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Podlipa, Smrečje, Žiri.

Si lahko srečen, da imajo v Žireh bencinsko, ker boš sigurn mogu it tankat. :D

Za nazaj pa greš lahko proti Rovtam in potem na Logatec ali pa proti Petkovcu ter na Ulovko.